„Асансьорна реч:
Какво да казваш всеки път, когато имаш контакт с потенциални клиенти, така че да ги накараш да проявят интерес и да купят твоя продукт или услуга?“


Регистрирайте се тук,
за да пoлучите безплатен доклад.

Проверете добре своя и-мейл, за да гарантирате достъпа си. Нашата Политика за защита на данните ги пази на сигурно място (моля прочетете я!). Ние никога няма да продадем или да споделим Вашия и-мейл. Заедно с безплатния доклад, Вие ще получите безплатен абонамент по и-мейл за седмични Стратегии за бизнес растеж. Можете да прекратите този абонамент по всяко време.

Аз вярвам, че всеки бизнес собственик може да достигне до пъти повече клиенти, да печели повече и да има повече свободно време!

Готови ли сте да печелите повече пари във вашия бизнес без да бъдете претоварени?

Кой сте вие:

Вие сте бизнес собственик, който работи сам или с малък екип. И вероятно вашият бизнес след силно развитие в началото е достигнал плато. Основният ви фокус сега е как да привлечете повече клиенти и да печелите повече, да направите резултатите си постоянни и предвидими и да започнете да изграждате най-важните системи, които да позволят бизнеса ви да работи и без вас. За вас е важно след една година да не сте на същото място, на което сте днес.

Какви са вашите проблеми:

Вашите предизвикателства са свързани с това, че в момента имате трудности да привличате последователно нови клиенти. Подходите, които прилагате за достигане до нови клиенти, не са достатъчни, а не знаете как да въведете нови стратегии за маркетинг и продажби. Работите много, но не винаги от това следват резултати. Ако имате екип, чувствате, че хората ви не са надеждни и не могат да правят всичко, което вие правите. Като резултат, понякога имате съмнения, че ще успеете да направите сериозен ръст в бизнеса си.

От какво се нуждаете
най-много сега:

Това, от което се нуждаете най-много сега, са доказани работещи стратегии за достигане до повече клиенти, да изградите подход, чрез който да последователно да продавате успешно, и да знаете как да намерите и задържите правилните хора в екипа си. Вие се нуждаете от готови шаблони, скриптове, модели, които лесно можете да следвате и да прилагате в работата си. Вие също се нуждаете от фокус и дисциплина в работата си и от система на планиране, която да ви гарантира, че се движите към вашите цели. Вие имате нужда от конректни насоки за действията, които трябва да предприемете – насоки от някого, който вече е извървял пътя преди вас. Не на последно място вие имате нужда от връзка с други напредващи бизнес собственици като вас и от някого, който да ви държи отговорни, че ще въвеждате промените, които са важни за ръста на вашия бизнес.

Отзиви

  • Ивайло КуневИвайло Кунев
    Преди да работя със Сашо изпитвах затруднения при структурирането на работещ маркетингов подход за привличане на клиенти. Ежедневните трудности не ми […]
  • Александър Хаджидимитров
    В началото на работата ми със Сашо бях в период на преосмисляне на личните си цели и стратегии в живота. Бях постигнал целите, които си бях поставил […]
  • Елена КортезоваЕлена Кортезова
    Аз съм Елена Кортезова и съм психолог и говорен терапевт. Управител съм на Център за развитие на речта и психология „Логос-ЕА“ в гр. […]

Книги от Александър Николов


Бизнес растеж

Как да удвоите бизнеса си
за рекордно кратко време

Вижте повече за книгата тук.

Нагласа за резултати

Нагласа за резултати

Как да настроиш мозъка си
за бързо постигнае на твоите цели

Вижте повече за книгатаЖелаете ли заедно да изградим стратегия
за ръста на вашия бизнес през следващите 12 месеца?

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не отделяте време за стратегически поглед към вашия бизнес: да дефинирате кристално ясно вашите цели, да планирате стъпките, с които ще ги изпълните, и да имате яснота за предизвикателствата, които ви спират или забавят.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с мен. Тази среща е напълно безплатна за вас: на нея ще се запозная с вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Само натиснете бутона и попълнете регистрационната форма.