ПРОГРАМИ

Коучинг програми

В различните програми ти получаваш ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направиш, а аз отговарям на твоите въпроси, дискутирам твоите изпълнени задачи и задаваме план за действие за удвояване на твоя бизнес за рекордно време.

Виж повече...

Обучителни програми

Обученията, представени на тази страничка, са достъпни в Клиентския портал на Ликора. След закупуването на дадена обучителна програма ще получите по и-мейл потребителско име и парола за достъп до нея. Ако вече имате потребителско име и парола, при закупуване на някое от обученията, то ще бъде добавено към Вашия профил.

Виж повече...

VIP ден с Александър Николов

Открийте стратегията, която ще ви донесе бърз бизнес растеж за най-краткото възможно време, и преформулирайте вашия бизнес модел така, че да ви носи най-много приходи и печалби.

Вижте повече...

Книги

Прочетете откъси от книгите на Александър Николов
и вижте как можете да си ги закупите.

Вижте повече...

Книги на Александър Николов

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за ръста на вашия бизнес през следващите 12 месеца?

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не отделяте време за стратегически поглед към вашия бизнес: да дефинирате кристално ясно вашите цели, да планирате стъпките, с които ще ги изпълните, и да имате яснота за предизвикателствата, които ви спират или забавят.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с мен. Тази среща е напълно безплатна за вас: на нея ще се запозная с вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Само натиснете бутона и попълнете регистрационната форма.