АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ

БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ И КОУЧ

Александър Николов - бизнес консултант и коуч
 
Александър Николов - бизнес консултант и коуч

Александър Николов

е бизнес консултант и коуч, създател на BG 3x система за бизнес растеж, автор на книгите „Бизнес растеж“, "Нагласа за резултати" и "Привличане на клиенти".

Той помага на собствениците на малък бизнес, които страдат от това, че нямат достатъчно клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко време.

Това, което отличава работата на Александър от тази на останалите бизнес консултанти, е, че той работи изключително само със собственици на малък бизнес и е фокусиран към това те да получат резултати. В работата си той следва процес от доказани стратегии за привличане на повече клиенти и ръст на бизнеса, които клиентите му могат да прилагат стъпка по стъпка. Това, което още отличава неговият подход на работа, е, че дава конкретни насоки и много готови решения (шаблони, скриптове, модели), които собствениците на малък бизнес лесно могат да приложат в работата си.

Като резултат, неговите клиенти печелят повече пари и реализират ръст на бизнеса си за време, което преди са считали за невъзможно, като едновременно с това се радват на повече свободно време. И най-хубавото е, че коучинг инвестицията им обикновено се изплаща бързо от новия бизнес, който те привличат.


Метод на работа

Методологията в програмите „Бизнес растеж“ се опира на доказани стратегии от създадената от Александър Николов BG 3x система. Тази система се гради върху 3 основни стълба, които водят до предвидими резултати в бизнеса: повече клиенти, повече пари и повече свободно време.

Чрез този подход постигаме:

  • Бизнес растеж с по-малко усилия и за по-кратко време;
  • Повече печалби чрез действия, които можеш да прилагаш стъпка по стъпка;
  • Подкрепа от други напредващи бизнес собственици като теб, така че да не си сам;
  • Среда, която те държи отговорен да въвеждаш това, което е важно в бизнеса ти;
  • Постоянно си мотивиран да правиш промените, които е нужно;
  • Постоянно се развиваш като получаваш насоки от някой, който вече е извървял пътя;
  • Повече свободно време за теб и семейството ти.

Повече за това как работи този подход и какви резултати получават нашите клиенти вижте в това специално 8-минутно видео.


Александър Николов е представен в:

5 ключови стратегии, с които предвидимо ще достигаш до повече клиенти за твоя бизнес
Александър Николов е представен в Радио Фокус