БИЗНЕС РИТРИЙТ

Стратегии за растеж на Вашия бизнес

3-дневно събитие: 25-27 септември 2020 г.
ваканционен комплекс  Санта Марина, Созопол
Присъединете се към мен за 3 дни следващата есен и открийте точните стратегии и стъпки, които ще ви донесат експоненциален ръст на бизнеса. Иградете нагласа за големи резултати, разберете как да бъдете фокусирани и дисциплинирани към най-важните за вашия бизнес дейности и създайте на място конкретни подходи за достигане до пъти повече клиенти.
Аз съм Александър Николов и съм бизнес консултант и коуч, автор на книгата „Бизнес растеж“ и книгата „Нагласа за резултати“ , основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж. Вече 8 години аз помагам на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да имат повече свободно време.

Детайли по събитието:

Място: Ваканционен комплекс Санта Марина, Созопол

Пристигане: не по-късно от края на деня на 26 септември

Начало на събитието: 9:00 часа на 25 септември

Дневна заетост: от 9:00 до 19:30 часа (в неделя до 16 часа) с почивки за кафе и обяд.

Край на събитието: 16:00 часа на 27 септември

Заминаване: след 16:00 часа на 27 септември

За тези 4 месеца аз удвоих приходите в моя бизнес и работя на по-високи цени, които съответстват на това, което давам на клиентите си. Инвестицията ми в коучинг програмата се върна още след първата среща със Сашо.

Вероника Илиева,
собственик на дизайн студио
„Ирис дизайн“

Благодарение на работата ми със Сашо бизнесът ми нарасна четири пъти само за няколко месеца. Увеличих продуктивността на бизнеса си и имам много повече отдадено на семейството ми време и много повече време за себе си.

Елена Малева,
консултант-директор,
бизнес собственик, Орифлейм

За три месеца привлякохме като клиенти 3 банки, които са точно нашия идеален клиент. За последния месец имам 120% ръст на резултатите спрямо същия месец на предходната година..

Андрей Каменов,
съдружник във фирма ВиСистемс


Целта на това събитие

е да се откъснете от ежедневните проблеми и „гасене на пожари“ във вашия бизнес и да работите 3 дни ВЪРХУ бизнеса си. Ако бизнесът ви е стартирал добре, но в момента сте достигнали плато, или имате трудности да привличате достатъчно нови клиенти последователно, вие имате нужда от зареждане с правилната ментална нагласа за успех и с конкретни и работещи стратегии за достигане до пъти повече клиенти. Ако пък правите всичко във вашия бизнес, или имате екип, но чувствате, че хората ви не са надеждни и не могат да правят всичко, което вие правите, то вие се нуждаете от ясен фокус, дисциплина, умения да делегиране и да намирате звезди в екипа си. Вие се нуждаете от система за планиране, която да ви гарантира, че всеки ден се движите към вашите цели и ви осигурява и достатъчно свободно време за вас и семейството ви.

На това тридневно събитие нашият фокус ще бъде в 4 посоки:

 • Изграждане на нагласа за постигане на много по-големи резултати и преодоляване на всички вътрешни бариери, които ни пречат да играем като големи играчи.
 • Изграждане на подход на планиране, фокус към най-важните цели и дисциплина за това ежедневно да се движим към постигане на нашите цели.
 • Стратегии за достигане до повече клиенти: формиране на грабващо маркетингово послание, формиране на арсенал от маркетингови средства за последователно достигане до повече клиенти. Ще дискутираме и конкретни оф-лайн и он-лайн кампании, които можете да използвате, за да увеличите потока на клиенти към вас.
 • Усъвършенстване на уменията за затваряне на сделките с цел да превръщате двойно повече потенциални клиенти в платени.

Модул 1: Изградете нагласа за постигане на резултати:

 • Формиране на ясна визия на успеха ви
 • Как бързо да се вкарвате в най-силното ви състояние, в което няма какво да ви спре
 • Как да влияете ефективно на себе си и другите
 • Програмиране за действие и преодоляване на отлагането
 • Преодоляване на страховете и съмненията, които ви спират

Модул 2: Фокус, планиране и дисциплина

 • Система за планиране, която да ви движи към най-важните за вас цели
 • Фокус към най-ключовите действия за ръст на бизнеса ви
 • Изграждане на навици, които удвояват продуктивността ви

Модул 3: Привличане на клиенти

 • Позиционирайте се с грабващо маркетингово послание
 • Изграждане на обучителен подход за достигане до пъти повече клиенти
 • Формиране на арсенал от маркетингови средства
 • Оф-лайн кампании за привличане на повече клиенти
 • Он-лайн кампании за привличане на повече клиенти

Модул 4: Усъвършенстване на уменията за затваряне на сделките

 • Как да отчитате резултатите си във всеки елемент на търговската фуния
 • Скрипт (сценарий) за провеждане на среща, който продава

Александър Николов има система, която ни превежда през всички предизвикателства с практически задачи и решения. Една година по-късно клиентите ми са тотално различни – предимно по-големи фирми и някои от тях вече работят и дългосрочно с мен. А броят на клиентите ми се увеличи с над 200%.

Таня Илиева,
собственик на Евроконсулта ЕООД

Още в първите 3 месеца нещата ми се изстреляха – след като смених начина, по който комуникирам с моя идеален клиент. Посланията ми започанаха да работят уникално. И двата ми бизнеса скочиха няколко пъти спрямо момента, в който започнах работа със Сашо. Парите, които дадох, ми се изплатиха стократно.

Даниела Спасова, собственик
на козметичен салон „Дивна медик“

и учебен център „Здраве и красота“

Благодарение на коучинга със Сашо ние достигнахме шестцифрен годишен оборот, научихме се да делегираме права, променихме начина, по който говорим и разсъждаваме за бизнеса си, развихме блога на сайта ни, който седеше пуст много дълго време.

Галя Стойкова и Маги Богданова,
собственици на счетоводна кантора Аргия


100% гаранция за удовлетвореност:

Регистрирайте се за участие в семинара Бизнес Ритрийт без никакъв риск. Това трябва да е най-доброто събитие, посветено на ръста на вашия бизнес, което някога сте посещавали.

Политика за връщане на платената сума:

Ако решите, че не можете да посетите събитието до 30 дни преди самото събитие, вие ще получите пълно възстановяване на платената сума. Ако решите, че не можете да посетите събитието в рамките на по-малко от 30 дни преди самото събитие, ние ще трансформираме платената от вас сума в непрехвърляем депозит, който можете да използвате за покупка на друго събитие, програма или събитие на Ликора и Александър Николов.

Като участник в събитието, ако по някаква причина, до края на първия ден, честно чувствате, че аз не доставям това, което съм обещал като съдържание, обърнете се към мениджъра на събитието и поискайте обратно 100% платената от вас сума. Ние ще ви я изплатим без да ви притискаме и задаваме въпроси.

Това събитие трябва да е най-доброто, на което някога сте присъствали за това да изградите нагласа за успех, фокус и дисциплина към постигане на резултати, стратегии за достигане до повече потенциални клиенти и умения да затваряте повече сделки…. или аз ще ви върна парите. Аз съм 100% сигурен, че Бизнес Ритрийт ще бъде най-фокусираното, пълно и полезно събитие, което някога сте посещавали.


Заяви участие:

Инвестицията Ви за участие в това тридневно събитие е само 1200 лева* – частица от това, което ще получите като бизнес резултати.

След успешна регистрация и с наближаване на датите на събитието ще получите и имейл от нас с допълнителни указания, както и с различни варианти за настаняване в Созопол, включително и за възможността за настаняване на преференциално договорени цени за Ликора и Александър Николов в комплекс Санта Марина, в който ще се проведе събитието.

* В цената не е включен ДДС, който не се начислява допълнително.

 * Цената включва само участие в събитието. Всички разходи за път и настаняване се поемат от участниците.

© 2018 Ликора ООД Всички права запазени.
НачалоКалендар Контакти