БИЗНЕС РИТРИЙТ

3-дневно събитие
за растеж на Вашия бизнес

27-29 септември 2024 г.
Гранд хотел Поморие

 

БИЗНЕС РИТРИЙТ

Стратегии за растеж
на Вашия бизнес

3-дневно събитие:
27-29 септември 2024 г.
Гранд хотел Поморие

Присъединете се към мен за 3 дни тази есен за 9-тото издание на събитието Бизнес Ритрийт и открийте работещи стратегии, с които предвидимо да направите ръст на вашия бизнес.

Ако работите много, но чувствате, че усилията ви в бизнеса не дават желаните резултати и нямате ръста, който искате и заслужавате, това събитие е за вас!

Заедно с десетки други отдадени на промяна собственици на малък бизнес ще изградите нагласа за резултати, ще откриете подход за планиране, който ви държи фокусирани върху вашите приоритети, и ще набележите конкретни стъпки за достигане до повече клиенти.

Аз съм Александър Николов и съм бизнес коуч и консултант, автор на книгите „Бизнес растеж“, „Нагласа за резултати“ и "Привличане на клиенти", и съм основател на BG 3x системата за бизнес растеж. Вече 13 години аз помагам на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да имат повече свободно време.

Присъединете се към мен за 3 дни тази есен и открийте работещи стратегии, с които предвидимо да направите ръст на вашия бизнес.

Ако работите много, но чувствате, че усилията ви в бизнеса не дават желаните резултати и нямате ръста, който искате и заслужавате, това събитие е за вас!

Заедно с десетки други отдадени на промяна собственици на малък бизнес ще изградите нагласа за резултати, ще откриете подход за планиране, който ви държи фокусирани върху вашите приоритети, и ще набележите конкретни стъпки за достигане до повече клиенти.

Аз съм Александър Николов и съм бизнес коуч и консултант, автор на книгите „Бизнес растеж“ и „Нагласа за резултати“, и основател на BG 3x системата за бизнес растеж. Над 10 години аз помагам на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да имат повече свободно време.

Детайли по събитието:

Място: Гранд хотел Поморие

Начало на събитието: 9:00 часа на 27 септември 2024

Дневна заетост: от 9:00 до 19:00 часа (в неделя до 16 часа) с почивки за кафе и обяд.

Край на събитието: 16:00 часа на 29 септември 2024

Какво получиха участниците в Бизнес Ритрийт през предходните години:

Запишете се за участие в Бизнес ритрийт 2022
като щракнете на бутона:

Искам да участвам

Целта на това събитие

е да се откъснете от ежедневните проблеми и „гасене на пожари“ и да работите 3 дни ВЪРХУ бизнеса си. Ако сте достигнали плато в бизнеса си или имате трудности да привличате достатъчно нови клиенти последователно, вие имате нужда от зареждане с конкретни работещи стратегии за достигане до много повече клиенти. Вие също се нуждаете от изграждане на нагласа, която привлича бизнес към вас, и от система за планиране, която да ви гарантира, че всеки ден се движите към вашите цели.

На това тридневно събитие ще откриете:

 • Как да изградите нагласа за резултати и как да преодолеете всички вътрешни бариери, които ви пречат по пътя към вашите цели.
 • Как да изградите подход на планиране, фокус към най-важните цели и дисциплина ежедневно да се движите към постигане на вашите цели.
 • Работещи стратегии и подходи за достигане до повече клиенти.
 • Ще усъвършенствате уменията си за затваряне на срещите с потенциални клиенти.

През 3-те дни заедно ще работим в три посоки:

Модул 1: Изграждане на нагласа за постигане на резултати:

 • Формиране на ясна визия на успех и какво е нужно, за да се движите към нея;
 • Ежедневно програмиране за постигане на резултати;
 • Програмиране за действие и преодоляване на отлагането;
 • Преодоляване на страховете и съмненията, които ви спират.

Модул 2: Фокус, планиране и дисциплина

 • Система за планиране, която да ви движи към най-важните за вас цели;
 • Фокус към най-ключовите действия за ръст на бизнеса ви;
 • Изграждане на навици, които удвояват продуктивността ви.

Модул 3: Привличане на клиенти

 • Позиционирайте се с грабващо маркетингово послание;
 • Формиране на арсенал от маркетингови средства за достигане до повече клиенти;
 • Усъвършенстване на уменията ви да затваряте повече сделки.

"През 2022 година още през март постигнах целите си за годината, а през май вече бях удвоила резултатите си. И съм убедена, че този ръст направих благодарение на това, че работя 2 пъти по-малко време, което е огромна лична промяна за мен. Работата с ментор ми дава възможност постоянно да си връщам фокуса и да постигам повече.“

Свилена Христова
Предприемач

„След като започнах работа със Сашо за две години увеличихме нашия оборот два пъти. За следващите 2 години отново удвоихме вече удвоения оборот. Стана така, че за 5 години ние увеличихме нашия оборот по 5 и то само с назначаването на двама нови служители. Спокойно мога да кажа, че ако не беше Сашо Николов, аз нямаше да остана в бизнеса.“

Христо Петров,
собственик на счетоводна къща
"Голдън вижън"

“Само за 3 месеца моите доходи се утроиха. Програмата ми даде фокус и инструменти, които досега не бях използвала. Започнах да правя много неща, които преди ме бе страх и дори не можех да си помисля да правя. Като резултат, доходите ми рязко се увеличиха и имам много повече клиенти, с които работя дългосрочно.“

Зорница Гюрова,
собственик на обучителен център 
за подсъзнателна трансформация


100% гаранция за удовлетвореност:

Регистрирайте се за участие в семинара Бизнес Ритрийт без никакъв риск. Това събитие трябва да е най-доброто, на което някога сте присъствали, за да изградите нагласа за успех, фокус и дисциплина към постигане на резултати, стратегии за достигане до повече потенциални клиенти и умения да затваряте повече сделки…. или аз ще ви върна парите. Аз съм 100% сигурен, че Бизнес Ритрийт ще бъде най-фокусираното, пълно и полезно събитие, което някога сте посещавали.

Ако веднага след края на събитието, чувствате, че няма да си върнете поне 5 пъти инвестицията, която сте направили в събитието, обърнете се към мениджъра на събитието и поискайте обратно 100% платената от вас сума. Ние ще ви я изплатим без да ви притискаме и задаваме въпроси.

Политика за връщане на платената сума:

Ако решите, че не можете да посетите събитието до 30 дни преди самото събитие, вие ще получите пълно възстановяване на платената сума. Ако решите, че не можете да посетите събитието в рамките на по-малко от 30 дни преди самото събитие, ние ще трансформираме платената от вас сума в непрехвърляем депозит, който можете да използвате за покупка на друго събитие, програма или събитие на Ликора и Александър Николов.


Заяви участие:

Каква е цената на това да разполагате с работещи стратегии, с които предвидимо да трансформирате вашия бизнес? Какво е възможно за вас и бизнеса ви, след като изградите нагласа, която привлича бизнес към вас, и имате фокус към това, което истински ви носи резултати?

Инвестицията Ви за участие в това тридневно събитие е само 997 лева*.
И тази инвестиция е многократно по-ниска от това, което ще получите като резултати от усвоените от вас умения, стратегии и подходи. Вижте резултатите на част от клиентите, с които съм работил и се убедете сами.

* Цена за супер ранно записване до 31 юли 2024 г. - 597 лева

* Цената включва ДДС и участие в събитието. Всички разходи за път и настаняване се поемат от участниците.

След успешна регистрация и с наближаване на датите на събитието ще получите и имейл от нас с допълнителни указания, както и с различни варианти за настаняване в Поморие, включително и за възможността за настаняване на преференциално договорени цени за Ликора и Александър Николов в Гранд хотел Поморие, в който ще се проведе събитието.

Щракнете на бутона „Искам да участвам“ за да се присъедините към мен и десетките други собственици на малък бизнес, които са отдадени да направят промяна. Вие може да вземете решение да промените вашия бизнес като участвате в това събитие или да продължите да действате по трудния начин: да полагате огромни усилия с малки резултати.

© 2024 Ликора ООД Всички права запазени.
Начало - Календар - Контакти