БИЗНЕС РИТРИЙТ

Стратегии за растеж на Вашия бизнес

3-дневно събитие: 24-26 септември 2021 г.
ваканционен комплекс  Санта Марина, Созопол
Присъединете се към мен за 3 дни следващата есен и открийте точните стратегии и стъпки, които ще ви донесат експоненциален ръст на бизнеса. Изградете нагласа за големи резултати, разберете как да бъдете фокусирани и дисциплинирани към най-важните за вашия бизнес дейности и създайте на място конкретни подходи за достигане до пъти повече клиенти.
Аз съм Александър Николов и съм бизнес консултант и коуч, автор на книгата „Бизнес растеж“ и книгата „Нагласа за резултати“ , основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж. Вече 9 години аз помагам на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да имат повече свободно време.

Детайли по събитието:

Място: Ваканционен комплекс Санта Марина, Созопол

Начало на събитието: 9:00 часа на 24 септември

Дневна заетост: от 9:00 до 19:30 часа (в неделя до 16 часа) с почивки за кафе и обяд.

Край на събитието: 16:00 часа на 26 септември

Пропуснахте ли Бизнес Ритрийт ‘2019 и ‘2020?
Вижте какво той даде на участниците
и отсега запазете в календара си датите за следващия Ритрийт.


Целта на това събитие

е да се откъснете от ежедневните проблеми и „гасене на пожари“ във вашия бизнес и да работите 3 дни ВЪРХУ бизнеса си. Ако бизнесът ви е стартирал добре, но в момента сте достигнали плато, или имате трудности да привличате достатъчно нови клиенти последователно, вие имате нужда от зареждане с правилната ментална нагласа за успех и с конкретни и работещи стратегии за достигане до пъти повече клиенти. Ако пък правите всичко във вашия бизнес, или имате екип, но чувствате, че хората ви не са надеждни и не могат да правят всичко, което вие правите, то вие се нуждаете от ясен фокус, дисциплина, умения да делегиране и да намирате звезди в екипа си. Вие се нуждаете от система за планиране, която да ви гарантира, че всеки ден се движите към вашите цели и ви осигурява и достатъчно свободно време за вас и семейството ви.

На това тридневно събитие нашият фокус ще бъде в 4 посоки:

 • Изграждане на нагласа за постигане на много по-големи резултати и преодоляване на всички вътрешни бариери, които ни пречат да играем като големи играчи.
 • Изграждане на подход на планиране, фокус към най-важните цели и дисциплина за това ежедневно да се движим към постигане на нашите цели.
 • Стратегии за достигане до повече клиенти: формиране на грабващо маркетингово послание, формиране на арсенал от маркетингови средства за последователно достигане до повече клиенти. Ще дискутираме и конкретни оф-лайн и он-лайн кампании, които можете да използвате, за да увеличите потока на клиенти към вас.
 • Усъвършенстване на уменията за затваряне на сделките с цел да превръщате двойно повече потенциални клиенти в платени.

Модул 1: Изградете нагласа за постигане на резултати:

 • Формиране на ясна визия на успеха ви
 • Как бързо да се вкарвате в най-силното ви състояние, в което няма какво да ви спре
 • Как да влияете ефективно на себе си и другите
 • Програмиране за действие и преодоляване на отлагането
 • Преодоляване на страховете и съмненията, които ви спират

Модул 2: Фокус, планиране и дисциплина

 • Система за планиране, която да ви движи към най-важните за вас цели
 • Фокус към най-ключовите действия за ръст на бизнеса ви
 • Изграждане на навици, които удвояват продуктивността ви

Модул 3: Привличане на клиенти

 • Позиционирайте се с грабващо маркетингово послание
 • Изграждане на обучителен подход за достигане до пъти повече клиенти
 • Формиране на арсенал от маркетингови средства
 • Оф-лайн кампании за привличане на повече клиенти
 • Он-лайн кампании за привличане на повече клиенти

Модул 4: Усъвършенстване на уменията за затваряне на сделките

 • Как да отчитате резултатите си във всеки елемент на търговската фуния
 • Скрипт (сценарий) за провеждане на среща, който продава

Благодарение на работата ми със Сашо бизнесът ми нарасна четири пъти само за няколко месеца. Увеличих продуктивността на бизнеса си и имам много повече отдадено на семейството ми време и много повече време за себе си.

Елена Малева,
консултант-директор,
бизнес собственик, Орифлейм

Още в първите 3 месеца нещата ми се изстреляха – след като смених начина, по който комуникирам с моя идеален клиент. Посланията ми започанаха да работят уникално. И двата ми бизнеса скочиха няколко пъти спрямо момента, в който започнах работа със Сашо. Парите, които дадох, ми се изплатиха стократно.

Даниела Спасова, собственик
на козметичен салон „Дивна медик“

и учебен център „Здраве и красота“

Благодарение на коучинга със Сашо ние достигнахме шестцифрен годишен оборот, научихме се да делегираме права, променихме начина, по който говорим и разсъждаваме за бизнеса си, развихме блога на сайта ни, който седеше пуст много дълго време.

Галя Стойкова и Маги Богданова,
собственици на счетоводна кантора Аргия


100% гаранция за удовлетвореност:

Регистрирайте се за участие в семинара Бизнес Ритрийт без никакъв риск. Това трябва да е най-доброто събитие, посветено на ръста на вашия бизнес, което някога сте посещавали.

Политика за връщане на платената сума:

Ако решите, че не можете да посетите събитието до 30 дни преди самото събитие, вие ще получите пълно възстановяване на платената сума. Ако решите, че не можете да посетите събитието в рамките на по-малко от 30 дни преди самото събитие, ние ще трансформираме платената от вас сума в непрехвърляем депозит, който можете да използвате за покупка на друго събитие, програма или събитие на Ликора и Александър Николов.

Като участник в събитието, ако по някаква причина, до края на първия ден, честно чувствате, че аз не доставям това, което съм обещал като съдържание, обърнете се към мениджъра на събитието и поискайте обратно 100% платената от вас сума. Ние ще ви я изплатим без да ви притискаме и задаваме въпроси.

Това събитие трябва да е най-доброто, на което някога сте присъствали за това да изградите нагласа за успех, фокус и дисциплина към постигане на резултати, стратегии за достигане до повече потенциални клиенти и умения да затваряте повече сделки…. или аз ще ви върна парите. Аз съм 100% сигурен, че Бизнес Ритрийт ще бъде най-фокусираното, пълно и полезно събитие, което някога сте посещавали.


Заяви участие:

Инвестицията Ви за участие в това тридневно събитие е само 1200 лева* – частица от това, което ще получите като бизнес резултати.

След успешна регистрация и с наближаване на датите на събитието ще получите и имейл от нас с допълнителни указания, както и с различни варианти за настаняване в Созопол, включително и за възможността за настаняване на преференциално договорени цени за Ликора и Александър Николов в комплекс Санта Марина, в който ще се проведе събитието.

 * Цената включва ДДС и участие в събитието. Всички разходи за път и настаняване се поемат от участниците.

© 2020 Ликора ООД Всички права запазени.
НачалоКалендар Контакти