Нагласа за резултати

Бихте ли искали да имате повече фокус и да постигате по-бързо резултати?
Чувствате ли се понякога претоварени и разочаровани от това,
че полагате усилия, но не напредвате към вашите цели?

Има начин, с който да изградите ментална нагласа,
за да се движите бързо към вашите големи цели.

НАГЛАСА ЗА РЕЗУЛТАТИ

Как да настроиш мозъка си
за бързо постигане на твоите цели

Първо издание
София 2018
Серия Фокус и продуктивност
© 2018: Александър Николов – автор
© 2018: Вдъхновения – издател
ISBN 978-619-7342-24-6
100 страници
Цена: 12.90 лева (не включва доставка)

Прочетете част от книгата тук.

 

–––––––––––––––

В тази книга Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот – от това да изпитва страх да предприема нови начинания и до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време. Тези стратегии са помогнали на стотици хора – клиенти в неговите коучинг програми и участници в неговите семинари – да удвоят бизнеса си за рекордно кратко време и да променят живота си, изживявайки мечтите си.

В книгата „Нагласа за резултати“ Александър показва всички стратегии, които са част от неговия всекидневен начин на живот. Съветите му са приложими не само в бизнеса, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка и вие да направите промени и да настроите мозъка си така, че да ви движи към вашите големи цели и да живеете живота си пълно и в изобилие.

––––––––––––––-

Познавам Александър Николов професионално повече от 10 години и искрено мога да заявя две неща: 1.) Той притежава умения и знания за развиването на малък бизнес на световно ниво, като неколкократно е доказвал това със стотиците си успешни и доволни собственици на малък бизнес в България. 2.) Той е огромен професионалист, високо морален, много усмихнат човек и добър приятел, на когото може да се разчита за много повече от даване на добри бизнес и маркетинг идеи.

Ако имате малък бизнес и желаете да го разраснете, с двете си ръце бих ви препоръчал да прочетете тази книга.

— Мирослав Запорожанов, предприемач

––––––––––––––––

С промяна на нагласата и усещането, че няма невъзможни неща, постигнах два пъти и половина ръст на бизнеса и сведох оперативната работа до три часа на ден само след няколко месеца работа със Сашо. Стратегиите за настройка на менталната нагласа са първата стъпка към всеки голям успех!

— Вероника Илиева, основател на студио
за графичен и интериорен дизайн IRIS DESIGN

–––––––––––––––––

За да постигнеш мечтите си, трябва да се научиш да се самоактивираш и да действаш със страст. С последователни и лесни стъпки тази книга ви съпътства в това да го правите реално. Познавам Сашо от 1999 година и определено мога да кажа, че той е пример както за нагласа за растеж в бизнеса, така и изобщо за развиващ се човек.

— Гергана Маркова, водещ на обучението в Марков колеж
и Консултант Развитие на хората и организациите в Ликора

–––––––––––––––