Скъпо ли е да работиш с бизнес треньор?

Скъпо ли е да работиш с бизнес треньор?

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Ако обмисляш дали е добре да работиш с бизнес треньор (коуч, бизнес консултант), за да направиш ръст на бизнеса си, сигурно често изскача и въпросът, който е заглавие на днешната публикация:

Скъпо ли е да се работи с бизнес треньор?

И да, в зависимост от бизнес треньора, когото наемаш, това може да ти струва доста пари. Всички сме били в ситуация, в която да се питаме заслужава ли си да дам толкова пари. Помня, когато наемах първия си бизнес ментор преди повече от 6 години и това щеше да ми струва над 20,000 лв. само за първата година, определено се питах: Ще си върна ли някога тази инвестиция? И се колебаех дали да я предприема….

А някои бизнес собственици понякога са в ситуация, в която дори не виждат откъде могат да финансират подобна идея да наемат бизнес треньор (коуч, ментор…).

Истината?

Работата с бизнес треньор или ментор не струва пари, тя дава пари и бизнес коучингът обикновено излиза безплатен.

 

 

Твоето домашно:
След като изгледаш видеото, се запитай: какво ти струва убеждението, че работата с бизнес коуч е скъпо нещо? Какво е възможно за теб и твоя бизнес, ако промениш това убеждение и направиш инвестиция, която истински може да трансформира теб и бизнеса ти?

КАКВО ТИ ЛИПСВА В ТВОЯ БИЗНЕС?

Специален тренинг за собственици на малък бизнес,
които търсят решения за устойчив ръст

Коментирай чрез твоя FB профил