Аудио интервю (подкаст): Kак да изградиш живота си така, както го искаш

Аудио интервю (подкаст): Kак да изградиш живота си така, както го искаш

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Днес искам да ти споделя едно аудио интервю с мен – подкаст, от което, вярвам, ще научиш много полезни неща и ще се вдъхновиш да направиш промени… така че да създадеш живота си така, както го искаш.

И всичко, което ще научиш и с което ще се вдъхновиш от този подкаст с мен, е благодарение на интересните и качествени въпроси на моя приятел Георги Ненов, който направи това интервю с мен. В него споделям и неща, които досега никъде не съм споделял – просто защото никой не ми е задавал такива въпроси ☺ Интервюто е около 70 минути и можеш да го изслушаш на линка в този пост.

Жоро води подкаст, който се нарича „Свръхчовекът с Георги Ненов“ и може би ще ти е интересно и полезно да изслушаш и някои от останалите епизоди, които той е записал. Има много хора, от които има какво да научиш и да се вдъхновиш. Целта на тези епизоди е да ти покажат възможностите, които имаш и с които можеш да изградиш едно по-добро бъдеще за теб. Достъпът до всички епизоди е свободен (не се изисква дори регистрация) и можеш да ги чуеш тук:

Коментирай чрез твоя FB профил