Грешки, които собствениците на бизнес допускат

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Искаш ли повече бизнес и да печелиш повече пари?

Когато задам този въпрос по време на публична лекция, обикновено 1-2 души не вдигат ръка, но когато кажа: „ооо, ето този господин не иска повече пари, явно има достатъчно“, човекът обикновено си признава, че и той иска това.

И това е нормално. Ние искаме да развиваме бизнеса си и да печелим, за да имаме сигурност, за да осигуряваме повече работа на повече хора (да разрастваме екипа си), да доставяме полезност на повече клиенти, да имаме повече свободно време….

Всички бизнес собственици искат да постигнат това, но много малко от тях реално успяват. И освен чисто обективните фактори (това, че конкуренцията постоянно расте и грабването на вниманието на потенциалните клиенти става все по-трудно), основните причини бизнесът ти да не е там, където искаш да бъде, е, че вероятно допускаш някои грешки.

Виж това 7-минутно видео от мое живо събитие, където показвам кои са най-големите грешки, които собствениците на малък бизнес допускат.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна опознавателна сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил