Невена Кафеджиева

Александър НиколовОтзиви от клиенти

Невена Кафеждиева за нейната коучинг програма с Алкесандър Николов

Невена Кафеджиева, Управител, DG Консултинг

Казвам се Невена Кафеджиева и съм консултант по превоз на опасни товари. Работя с фирми производители и износители на продукти, класифицирани като опасни товари, и им помагам да се ориентират в трудната материя на международните регулации. Бизнесът ми е почти на 3 години.

Стартирах работа по програмата на Сашо Николов юни месец миналата година (2016) с цел да увелича приходите и печалбата на фирмата си.

В рамките на тези 12 месеца постигнах неща, които не съм и помисляла, че ще мога да постигна в рамките на толкова кратък период от време.

Работата по тази програма ми даде безкрайно много идеи и насоки, върху които да работя, за да развия бизнеса и себе си. Работата и обучението никак не са лесни. Всеки трябва да отдели време, за да работи и да развива стъпка по стъпка,това, което е научил, за да може да очаква постигане на съответните резултати.

Работата със Сашо ми даде нов поглед върху възможностите на моя бизнес. Посочи ми насоката, върху която би трябвало да работя повече, за да увелича приходите и печалбата.

Фирмата, на която съм собственик, постигна 70% увеличение в броя поръчки на месец и 50% на приходите, като все още не съм внедрила всичко от наученото при Сашо.

Очаквам повишението на резултатите, като ефект от участието ми в тази програма, да продължи и занапред.

Един допълнителен и неочакван бонус от тази програма: срещата с хора, които са настроени да развиват бизнеса си, които са носители на неверояти идеи, положителен заряд и знания в различни сфери.

Невена Кафеджиева
Управител,
DG Консултинг
21.06.2017