Успешна история: привличане на клиенти чрез доказан търговски скрипт и формиране на пакети

Александър НиколовБлог, Привличане на клиенти

Днес искам да ти разкажа историята на един мой клиент, който за много кратко време (1-2 месеца) реализира рекорден ръст на бизнеса си чрез прилагане на две ключови стратегии.

Този клиент е консултант и работи с корпоративни клиенти. И привличането на един корпоративен клиент е равносилно на сериозен приход в бизнеса. Когато се срещнахме и започнахме да работим, този клиент (нека го наречем Катя) имаше договорени 4 търговски срещи с фирми – потенциални клиенти.

В днешното видео показвам двете ключови стратегии от моите бизнес обучения, които приложихме с Катя и които доведоха до привличане на трима нови клиенти от тези 4 срещи.

Много често промяната само в 1-2 ключови стъпки може да доведе до експоненциален ръст в бизнеса. Скролирай надолу и ми кажи кои за теб са ключовите неща, които, ако промениш сега, можеш да получиш бърз резултат в бизнеса си за рекордно кратко време.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил