Изгради кръг, който да ти генерира препоръки

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Препоръките са един от най-силните канали за привличане на нови клиенти и ръст на бизнеса.
Въпросът е как да генерираме повече препоръки?

Един от начините е чрез посещаване на нетуъркинг събития. Много бизнес собственици обаче не обичат да правят нетуркинг и дори се притесняват от това.

Аз също бях в такава позиция.
Нека ти кажа защо. Това, което на мен не ми харесва, е, че повечето клубове и организации за нетуъркинг нямат структура. И се чувствам некомфортно да попадна на място със 100 човека, които не познавам и които не знам как да заговоря (и кои от тях да заговоря). Мисля си, че не само аз съм така и това се потвърждава и от разговорите ми с много от моите клиенти – собственици на бизнес, които мотивирам да правят нетуъркинг и бизнес чрез препоръки.

Затова според мен е важно къде правим нетуъркинг.

В днешното видео аз показвам кои са моите критерии за избор на нетуъркинг организация. От видеото ще разбереш и кой е моят вътрешен кръг от контакти, на който аз разчитам за генериране на препоръки. И ако имаш желание, мога дори да те свържа с хората от него ☺.

Ако желаеш да те представя пред моя кръг от препоръчители, изпрати ми на и-мейл info@doubleyourbusiness.bg твоите контакти и ми напиши коя от датите, които споменавам във видеото е най-удобна за теб. За мен ще бъде удоволствие да те поканя.

Коментирай чрез твоя FB профил