Какви са уроците ти от изминалата година?

Какви са уроците ти от изминалата година?

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

В края на всяка година е време да погледем назад: да видим какво сме постигнали, какви са уроците ни от изминалата година и да направим планиране на следващата.

Това видео представлява един мини-уъркшоп, който можеш да направиш, за да изведеш уроците си от изминалата година и след това – да планираш какво искаш да промениш и постигнеш през следващата година.

За да получиш пълния ефект от този мини уъркшоп, вземи нещо за писане и след всеки мой въпрос, натискай бутона пауза – за да си дадеш време да отговориш на въпросите, които задавам.

Този процес ще ти помогне да сложиш позтивен фокус, да оцениш какво е работило и какво не, да вземеш решение за промени и да поставиш цели. Този процес ще ти помогне и да определиш какво те спира и забавя да постигнеш прогреса, който искаш.

 

 

Скролирай надолу и сподели какво направи. И ако имаш готовност за следващата стъпка и искаш аз да ти помогна, последвай линка за да заявиш 30-минутна безплатна сесия с мен.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил