Колко пъти може да се провалиш преди да успееш?

Александър НиколовБизнес развитие, Блог, Фокус и продуктивност

Полковник СандърсВсички сме чували как най-успешните хора са станали такива не от първия път. Известни са много истории за хора, на които всички се възхищаваме, които преди да успеят са имали серии от провали.

Аз самият съм имал много провали. И в един момент установих, че е ключово не колко провали имам, а как гледам на тях. И как всъщност да направя така, че да печеля от провалите – ако успеем да гледаме на провалите като на успех, така бихме имали най-подсилващото поведение за това, което ни предстои.

Във видеото по-долу разказвам двата мои любими примера за хора, които много са се проваляли – като двамата са с много различна съдба. След това разкривам и моите убеждения за провалите, които ми позволиха през последните години бързо да се придвижвам напред.

Виж видеото и помисли за твоите убеждения за провалите. И помисли, как ще ги промениш, за да са подсилващи за теб.

Това е само една от стратегиите, на които аз уча моите клиенти в индивидуалните и групови коучинг програми. Тези програми позволяват на моите клиенти да печелят повече пари, да привличат повече клиенти и да работят по-малко. Научи повече за тези програми на този линк.

Коментирай чрез твоя FB профил