Някога невъзможно – сега лесно!

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Кои са тези неща, които преди време си си мечтал и си смятал за невъзможни, а днес – не само са станали реалност, но се случват лесно?

Всички сме преминали точно през това някои неща да са ни били много трудни и дори невъзможни, но след време се оказва, че те не са били толкова голямо препятствие. Когато сме се опитвали да си вържем обувките, тази дейност ни е изглеждала невъзможнa… Днес – това го правим лесно, без да се замисляме.

Когато погледнем назад към точно тези неща: които някога са били невъзможни, а сега са лесни – това ни дава възможност да се самомотивираме за това, което можеm да постигнем оттук нататък. Дори и то да изглежда невъзможно днес.

Виж това видео, което записах по крайбрежието на Стамфорд, в което говоря за това как да постигнем тази вътрешна мотивация.

 

Това е само една от стратегиите, на които аз уча моите клиенти в индивидуалните и групови коучинг програми. Тези програми позволяват на моите клиенти да печелят повече пари, да привличат повече клиенти и да работят по-малко. Научи повече за тези програми тук.

Коментирай чрез твоя FB профил