Как да организираш твоя личен планиращ ден?

Александър НиколовБизнес развитие, Блог, Фокус и продуктивност

Изключително важно е периодично да работим върху нашите по-дългосрочни цели и визията ни за това, което искаме да правим. Това е трудно да се случи в рамките на типичния работен ден, тъй като често сме претрупани с оперативни задачи. Дори и това да не е така и да имаме фокус върху проактивни, стратегически важни за нас неща, рядко ни остава време да хвърлим поглед върху голямата картина. А точно тази голяма картина – нашата дългосрочна визия и начинът ни на живот – са тези, които определят и това, което правим във всеки един момент…. Или поне би трябвало да определят повечето от нашите действия във всеки момент.

В това кратко видео от 2 минути аз разказвам за това как аз отделям време за работа върху моята визия и дългосрочни цели и какъв процес следвам. Гледай видеото, за да видиш какво е най-важното нещо, когато работиш върху визията си.

И ако ти допадне това, което аз правя, планирай подобен процес за себе си – минимум веднъж в годината.

Това е само една от стратегиите, на които аз уча моите клиенти в индивидуалните и групови коучинг програми. Тези програми позволяват на моите клиенти да печелят повече пари, да привличат повече клиенти и да работят по-малко. Научи повече за тези програми на този линк.

Коментирай чрез твоя FB профил