Как да делегираш задачи на друг, без това да ти струва пари, a да ти носи резултати?

Александър НиколовБизнес развитие, Блог, Фокус и продуктивност

Делегирането е една от най-трудните задачи за собствениците на малък бизнес, а и изпълнителните мениджъри в по-големи компании. Много от тях срещат големи затруднения в това как да делегират по начин, който наистина да им освободи време и в същото време да се получат резултати от делегираните задачи.

Много собственици на малък бизнес пък често са споделяли с мен, че „не могат да си позволят финансово да делегират задачи на друг“.

Когато си в самото начало на бизнеса си, е естествено да правиш почти всичко сам. Неминуемо обаче идва момент, когато, ако продължиш да правиш всичко и да контролираш всичко, това се явява пречка за по-нататъшния ти ръст.

В това селфи видео от един от парковете в Стамфорд споделям как да делегираш така, че това да не ти струва пари, а да ти генерира допълнителни пари в бизнеса ти. И още, как точно да делегираш задачите, за да си гарантираш, че наистина се изпълняват добре и получаваш резултати.

 

 

Това е само една от стратегиите, на които аз уча моите клиенти в индивидуалните и групови коучинг програми. Тези програми позволяват на моите клиенти да печелят повече пари, да привличат повече клиенти и да работят по-малко. Научи повече за тези програми тук.

Коментирай чрез твоя FB профил