Ваня Василева: промених отношението си към маркетинга

ЛикораОтзиви от клиенти

Ваня Василева за нейната коучинг програма с Александър Николов

Ваня Василева
Собственик на
дамски фитнес клуб „Феерия“

Аз съм създател на Дамски Фитнес Клуб Феерия, както и на метода 4Е Феерия. През последните 25 години помагам на жени на възраст 35-55 години, които имат проблеми с теглото си или опорно-двигателния апарат. Благодарение на метода те успяват да свалят килограми, да се спасят от болките и дискомфорта в гърба.

Познавам Сашо и работя с него от 2018 година. Когато се включих в програмата , бизнесът ми излизаше от поредна криза. Аз работех много, с много клиенти , но на ниски цени. Благодарение на работата ми със Сашо успях да изчистя структурата на моя бизнес, да определя и да се фокусирам върху идеалният си клиент, и да се науча да продавам услугата си на цена, която мисля, че заслужавам.

Въпреки ковид кризата и затварянето на бизнеса ни, постигнахме ръст за последните 5 години. През 2022 година имаме с 50% по-висок оборот спрямо пред-кризисната 2019-та, като в същото време работното ни време е с 50% по-малко.

Сашо промени отношението ми към маркетинга. Аз самата промених отношението си. В тези години 5 години финансовите ми резултати се подобриха благодарение на стратегиите и знанията, които придобих. Горещо препоръчвам програмите на Александър Николов.

Ваня Василева,
собственик на Дамски Фитнес Клуб Феерия