Силвия Живова

ЛикораОтзиви от клиенти

Всяка стотинка в програмата Бизнес растеж си струва и се връща многократно!

Силвия Живова за нейната коучинг програма с Александър Николов

Силвия Живова преподавател по маникюр и ноктопластика

Към септември 2020 г. прекроявах бизнеса си: исках от работеща маникюристка да се превърна в преподавател и да се занимавам само с това. Към този момент имах клиенти като маникюрист, но не достатъчно и исках да бъда преподавател, но не бях наложено име на пазара. И нямах никакви курсисти към този момент.

Коучинг сесиите в програмата ми бяха изключително полезни – те ми дадоха увереност да се представям като най-добър преподавател. През 2021 г. имах постоянно курсисти, с които работех на 3 пъти по-високи цени от тези, които имах в началото на годината. Програмата ми помогна да преодолея отлагането и вече имам записани видео обучения, което ми пести много време и дава по-голяма стойност на курсистите ми. Само през ноември-декември 2021 г. в онлайн програмата ми преминаха над 90 човека!

Инвестицията в програмата? В началото, когато разбрах цената, бях леко шокирана. Но си казах, че ако не опитам, няма да разбера дали това работи. Рискувах, защото към момента нямах никакъв доход. Веднага след като започнах да работя по програмата, обаче, тя започна да се изплаща и след това да ми носи и допълнителни доходи. И в края на 2021 г. направих нова голяма инвестиция в бизнеса си – оборудвах малко професионално студио. Всяка една стотинка в програмата си струва и се връща многократно.

Силвия Живова,
преподавател по маникюр и ноктопластика