Гергана Павлевичина-Стоянова

ЛикораОтзиви от клиенти

Само 6 месеца след като започнах работа със Сашо аз утроих дохода си!

Гергана Павлевичина Стоянова за работата й с Александър Николов

Гергана Павлевичина-Стоянова – Сертифициран здравен експерт, партньор в Орифлейм

Когато се срещнах със Сашо преди 6 години, си мислех, че имам бизнес, но доходите ми бяха такива, че, за да започна работа с него, трябваше да взема заем, за да мога да покривам месечните вноски.

Само 6 месеца след като започнах работа със Сашо, аз успях да утроя дохода си, като прилагах всичко, което научавам в програмата. Най-ценното за мен беше това да се ориентирам към идеалния си клиент. Научих се да работя във фокусирани блокове за продуктивност и като резултат сега с много по-малко работа имам много повече бизнес.

Работих 2 годни със Сашо, след това продължих сама и бизнесът ми продължаваше да расте. Но миналата година взех решение, че искам отново да чуя и да премина през нещата, защото си дадох сметка, че много лесно всички ние влизаме в коловоз. И е много важно да имаме някого, който да ни насочва. И се включих отново при Сашо в програмата за мрежови бизнеси. И само за 5-6 месеца постигнах по-голям растеж на бизнеса си.

Програмата е работеща, но за тези, които настина прилагат нещата. Инвестицията си струва и се възвръща бързо. Колко бързо се възвръща зависи от ангажираността на всеки човек. При мен инвестицията се възвърна за 6 месеца благодарение на това, че правех стриктно всичко, което Сашо дава.

Гергана Павлевичина-Стоянова
Сертифициран здравен експерт, партньор в Орифлейм