Създай си нови преживявания и след това всичко става възможно

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Какво е възможно?

Обикновено винаги казваме „всичко“, но в същото време не си вярваме много. Защо? – Защото дори и да сме оптимисти и да имаме позитивни очаквания към себе си, знаем, че има много неща, които ни е страх да направим – и даже не можем и да си помислим, че те са възможни за нас.

За да променим това убеждение, особено силен ефект дават новите преживявания. Особено когато ни карат да излезем извън нашата зона на комфорт. Като създадеш нови преживявания, за които си имал страх, но си направил, след това много успешно пренасяш този опит и за други сфери от живота си.

Това е и причината, заради която ходих по огън на семинар на Тони Робинс преди 4 години. Ходенето по огън не е ценно умение за живота, но ти показва ясно, че и много други неща, които преди си мислел за невъзможни, вече са възможни. Откакто го направих, аз се стремя постоянно да си създавам нови преживявания, които да разширяват вярванията ми за това какво е възможно. И на тези нови вярвания аз отдавам и успеха, който постигнах през последните години и който също в един момент не можех да си представя, че е възможен.

Виж това специално видео, което записах от един прекрасен приключенски парк в САЩ – Brownstone Exploration & Discovery Park – за това как да си създадеш нови преживявания и чрез тях да промениш твоите вярвания за това какво е възможно.

Това е само една от стратегиите, на които аз уча клиентите в моите коучинг програми. Тези програми им помагат да печелят повече пари, да привличат повече клиенти и да работят по-малко. Научи повече за тези програми тук.

Коментирай чрез твоя FB профил