Мария Горанова

ЛикораОтзиви от клиенти

Мария Горанова за нейната коучинг програма с Александър Николов

Мария Горанова,
Архитект, Бизнес собственик
на А Vision – архитектурно студио

Бях с наскоро стартирал бизнес, с нерегулярни проекти и плащания. Получавах работа от препоръки от мои партньори, но каналите бяха много ограничени и се случваше да имам месеци без поръчки.

Не знаех как да се отлича от конкурентите си, кой е моят идеален клиент или как да се свържа с повече такива.

Включих се в коучинг програмата на Сашо, защото исках да печеля повече, да имам нови канали за привличане на клиенти, да увелича приходите си, да стана по-организирана и да се фокусирам към по-добри резултати.

Мисля, че това беше най-добрият избор, който съм правила за себе си. Той ме придвижи много бързо в израстването ми. За тази една година, аз успях да постигна пълна вътрешна трансформация, която ми беше нужна, за да съм успешен бизнес собственик. Имам много повече клиенти, проектите следват един след друг без паузи. И най-хубавото, което осъзнавам в обстановка на COVID-19 и настъпваща криза, е, че не се страхувам за бизнеса си. Зная, че Александър ми е дал всички средства и подходи за достигане до нови клиенти. Това ми помага да се отлича конкурентите си и ми дава преднина пред тях.

След като завърших първата година в програмата на Сашо, смятам да продължа да работя и занапред с него в следващото ниво на програмата му.

Ако имате съмнение за ползите от работата с Александър, може да ми пишете на имейл office@avisionbg.eu. Ще се радвам да Ви споделя лично.

Мария Горанова,
Архитект, Бизнес собственик
на А Vision – архитектурно студио