Гергана Павлевичина-Стоянова

ЛикораОтзиви от клиенти

Гергана Павлевичина - СтояноваПреди да започна работа със Сашо, бизнесът ми беше на кръстопът или по-точно пред разпад. Напрежението от проблемите в работата ми се пренасяше и в къщи и взаимоотношенията ми със съпруга ми често бяха обтегнати.

Точно в този момент дойде едно предложение за няколко месечна коучинг програма с Александър Николов, което приех. Започнах много бързо да прилагам бизнес техниките и стратегиите, които той ми даваше, и много скоро след старта започнах да постигам много добри резултати.

Сашо и аз работихме върху това да повиша вярата си и да имам визия за успех; върху правилното планиране на дейностите и задачите си, така че те да ми носят повече бизнес; върху това да управлявам фокуса си; върху това да разбера какво движи мен и какво движи останалите хора; както и върху конкретни маркетингови стратегии за привличане на повече клиенти и партньори.

И така, шест месеца по-късно аз увеличих личния си доход 2,5 пъти и почти 3 пъти увеличих оборота на бизнеса си. Взаимоотношенията ми със съпруга ми вече са на друго ниво, тъй като Сашо успя да повлияе и на него… Сега вече съм уверена и с доста по-голямо самочувствие. Смятам, че имам по-голямо влияние върху хората и най-вече върху хората от екипа си и всичко това е благодарение на работата със Сашо. Затова силно го препоръчвам!

Гергана Павлевичина – Стоянова
Бизнес консултант Орифлейм