Вили Киричкова

ЛикораОтзиви от клиенти

Вили Киричкова

Казвам се Велика Киричкова и съм бизнес консултант в сферата на мрежовия маркетинг.

Благодарение на семинарите и коучинг програмите, които моят екип и аз преминахме при Сашо, всички ние станахме по-уверени, по-мотивирани, по-действащи и съответно по-успешни. Смело мога да заявя, че имам най-добрия и целеустремен екип, с който се гордея!

И това е възможно благодарение на новите знания, умения и навици, които усвоихме по време на обученията със Сашо, както и на новите, работещи стратегии, които научихме от него и приложихме в нашия бизнес.

След като започнах работа с него, бизнесът ми израсна на ново ниво: стана много стабилен, а доходите ми се увеличиха много по-бързо, отколкото си представях.

Едно от качествата, които много ценя у Сашо, е това, че той се ангажира с успеха на хората, които обучава, и ги следи и мотивира дори след като са приключили обучението си с него.

Ако се колебаете дали да се запишете в някоя от програмите на Сашо или имате нужда от допълнителна информация относно ползите, които ще получите, бихте могли да се свържете с мен на vilik@vip.bg, ще бъда радостна да ви споделя моя опит от работата ми със Сашо.

Велика Киричкова
– собственик на бизнес