Довършвай нещата, които започваш, за да получаваш резултати

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Една от грешките, която много предприемачи допускат, е, че генерират много идеи и след това се захващат с всички тях….. и повечето от тях не довършват. Причината е, че не слагат фокус към 2-3 ключови неща, които са важни за техния бизнес към този момент, а към десетки проекти и задачи. Когато обаче нямаш фокус, ти се разпиляваш, не довършваш нещата и нямаш резулати от тях.

Една от основните стратегии да избегнеш тази грешка е като поставиш приоритети към тези дейности, които са най-важни за твоя бизнес. И докато не ги завършиш, да не се захващаш с нищо друго.

Видеото по-долу е 3-минутен откъс от мой уъркшоп с моите коучинг клиенти – участници в годишните ми програми. От това видео ще разбереш как да подхождаш, когато имаш много идеи и нямаш търпение да ги приложиш. Във видеото ще откриеш и критериите, по които да определиш приоритетните проекти, и как да се фокусираш върху тях, за да получиш бързо резултати в твоя бизнес.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил