Лично послание от Александър Николов

Front CoverНаписах тази книга, за да помогна на собствениците на малък бизнес да привличат последователно повече клиенти, да печелят повече пари от своя бизнес и да се радват на повече свободно време за себе си.

Защото всички ние искаме повече пари и бизнес растеж, но малко предприемачи успяват да го постигнат на практика. И в над 90% от случаите бизнес собствениците се провалят да постигнат това, което са мечтали.

Тази книга показва стъпките от моята Формула от 7 стъпки за бизнес растеж. Тези стъпки промениха драстично моя живот. Само 4 години след като стартирах моя коучинг и консултантски бизнес от нулата, аз се радвам на 5-цифрен месечен доход, достигам до много хора, на които помагам да направят същото и за себе си, и живея живота по начина, по който съм мечтал.

Като прилагах тези стратегии последователно при работата си с моите клиенти, видях, че резултатът от тях е пред­видим. При това хората, с които работя, не са известни личности (или поне не са такива, когато започват да работят с мен), които вече са много напред… Това са съвсем обикновени хора, повечето от които страдаха силно, че нямат достатъчно клиенти в своя бизнес, когато дойдоха за първи път при мен. И щом те, без да са известни личности и авторитети, можаха да постигнат удвояване и утрояване на бизнеса си за 1 или 2 години, то със сигурност и вие може да направите това. Моето обещание към вас е, че ако вие следвате стъпка по стъпка всичко, което представям в тази книга, нищо не може да ви спре да получите резултата, който постигнах аз и който постигнаха много от моите клиенти.

Разбира се, нека бъда ясен от самото начало: това, което ви обещавам, не е обещание за печалба. В крайна сметка, аз не знам какво точно продавате и не знам и дали ще приложите стъпките, които ви представям (ако сме честни, по-голямата част от хората, най-вероятно няма да приложат дори и една стъпка). Това, което ви казвам, е че тези стра­тегии действат – те помогнаха на мен и на още десетки мои клиенти и стотици мои ученици да постигнат бизнес растеж за време, което преди са считали за невъзможно.

Желая ви приятно четене и най-важното – приложете това, което научавате от тази книга. Не си позволявайте само да узнаете за тези стъпки за бизнес растеж. Истинското решение е, когато предприемем действие и въведем новите неща. Бъдете от малкото хора, които действат, и аз ви обещавам, че ще получите и резултатите, които много малко хора получават.

Александър Николов

Заявете Вашия екземпляр от книгата тук.

 

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за ръста на вашия бизнес през следващите 12 месеца?
 

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не отделяте време за стратегически поглед към вашия бизнес: да дефинирате кристално ясно вашите цели, да планирате стъпките, с които ще ги изпълните, и да имате яснота за предизвикателствата, които ви спират или забавят.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с мен. Тази среща е напълно безплатна за вас: на нея ще се запозная с вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Само натиснете бутона и попълнете регистрационната форма.