biznes-programata-na-aleksandur-nikolo-dokumentalen-film-header

Бизнес програма на Александър Николов – документален филм

Александър НиколовБизнес развитие, Блог, Привличане на клиенти, Фокус и продуктивност

През годините много мои клиенти са споделяли, че понякога постигат резултати изведнъж, които даже не могат да обяснят…

и в някои случаи дори без да са приложили нещо кой знае колко голямо като стратегия. И някои от тях са използвали и думата „магия“ в обяснението на това, което се случва.

Всъщност, магия няма, но моите коучинг програми Бизнес растеж наистина дават нещо повече извън това, което включват като компоненти.

И истината е, че понякога ми е трудно да опиша с думи какво точно се случва в програмата ми Бизнес растеж. Да, има коучинг, има трансформиращи дни, има видео уроци, има работещи стратегии, шаблони, скриптове….. Но има и нещо повече, което американците обичат да наричат „таен сос“ (или тайната съставка).

Затова ние наехме екип от видео оператори, които да хванат един ден от това, което изпитват тези, които смело инвестират в себе си и какви резултати получават след като са казали ДА на работата с нас.

Видеото по-долу представлява 8-минутен документален филм, в който открехваме завесата за това какво представлява програмата Бизнес растеж.

 

Периодично, аз провеждам много събития – и онлайн, и офлайн. Много от тези събития са безплатни и променят из основи погледа, по който собствениците на бизнес гледат на работата си. И дават конкретни стратегии за привличане на повече клиенти и ръст на бизнеса.

Ще се радвам да се видим на следващо такова събитие. Можеш да се регистрираш от този линк: https://doubleyourbusiness.bg/sabitia/

Коментирай чрез твоя FB профил