Бизнес зареждане

Бизнес зареждане

Специален курс
за самостоятелно изучаване
на най-важните стъпки,
които бързо могат
да ви донесат нови клиенти
и по-високи приходи.

Дълго време, единственият начин един собственик на малък бизнес да работи с мен бе като се включи в  някоя от моите 12-месечни коучинг програми. Десетки бизнес собственици вече постигнаха изключителни резултати като участници в тези 12-месечни програми. Много от тях продължават работата си с мен и след този период. И повечето от тях споделят, че инвестицията в програмата им се е върнала много бързо… в някои случаи възвръащаемостта им е десетократна.

И все пак, аз знам, че има много собственици на бизнес, които не са готови да направят тази инвестиция – и като време, и като пари. Да се инвестират няколко хиляди лева в бизнеса дори и когато очакваш да получиш възвръщаемост на инвестицията си не винаги е лесно. Аз съм бил в такава ситуация и съм се срещал с много собственици на бизнес, които са били в подобна ситуация…. И знам, че понякога не можеш да инвестираш, просто защото не разполагаш с необходимата сума в момента… и бизнесът ти не генерира пари, които да ти позволят да направиш тази инвестиция…. От друга страна, това да се отдадеш една година да прилагаш всички стъпки с подход „без извинение“ е също ангажимент, за който много хора не са готови (засега).

Затова създадох тази специална програма, която да ти даде най-важните стъпки и работещи стратегии, с които бързо да привлечеш нови клиенти и да спечелиш допълнителни пари. И всичко това за много по-кратко време и на много по-ниска цена.
Това, което направих е, да селектирам 7 видео модула от общо 30-те видео модула, които предоставям през първата година на моите коучинг клиенти.  Тези 7 модула ще ти дадат яснота за най-важните стъпки, които да предприемаш ежедневно, за да получиш бизнес резултати: повече клиенти и повече приходи… още през следващите 90 дни. В допълнение, добавих и една лична 30-минутна коучинг сесия с мен: на която да ти помогна с конкретната реализация на това, което си научил, но се затрудняваш да въведеш…. или си въвел, но не получаваш резултатите, които искаш.

Ето какво ще откриеш в този онлайн курс за самостоятелно изучаване и прилагане:
 • Как да имаш фокус ежедневно да се движиш към твоите бизнес цели?
 • Как да изградиш навик за бизнес продуктивност, който ти позволява да имаш време за най-важните неща в бизнеса си.
 • Как да откриеш твоя идеален клиент, къде да го намериш и с какво послание да го привлечеш към теб?
 • Как да формираш арселанала си от маркетингови средства, с които да достигаш по много канали до нови клиенти?
 • Как да мотивираш вече съществуващите ти клиенти да купуват повече и по-често от теб?
Съдържание на програмата:

Този онлайн курс за самостоятелно изучаване и прилагане ти дава достъп до 7 видео модула. Достъпът ти до тези модули е завинаги!

 • Модул 1: Бъди кристално ясен с целите си
 • Модул 2: Работи само с твоя идеален клиент
 • Модул 3: Къде можеш да срещнеш твоя идеален клиент
 • Модул 4: Грабващо послание: твоята асансьорна реч
 • Модул 5: Изграждане на навик за бизнес продуктивност
 • Модул 6: Твоят арсенал от маркетингови средства
 • Модул 7: Система за последваща комуникация

В допълнение, получаваш и 30 минутна индивидуална коучинг сесия с мен (на стойност 200 лв.). По време на тази сесия ще ти дам конкретни насоки как да приложиш стъпките, които си научил, така че да получиш още по-бързи резутати. Тази 30-минутна сесия трябва да заявиш през първите 90 дни след датата на покупката на тази програма.

Цена на програмата:

Тази програма дава достъп до 7 от най-мощните стратегии, включени в моите годишни коучинг програми. Чрез тях ще можеш стъпка по стъпка да направиш промени в бизнеса си, чрез които да получиш предвидими резултати. Имаш и 30-минутна индивидуална сесия с мен (към момента един час коучинг с мен струва 400 лв.), в която да ти дам персонални насоки за това как най-бързо да получиш резултати.

Твоята инвестиция: една вноска от  497 лева.

Как да закупите:

Това обучение е достъпно в Клиентския портал на Ликора и след закупуване получавате постоянен достъп до него.

След като натиснете бутон КУПИ СЕГА, ще бъдете отведени на страничка, където можете да добавите това обучение в „кошницата си“ и след като прегледате поръчката си, да въведете данни за фактура и да изберете начин на плащане (препоръчваме чрез кредитна карта или epay.bg за по-бързо получаване на плащането и активиране на обучението във Вашия клиентски профил). След получаване на плащането ще получите имейл от Ликора Онлайн (Клиентския портал на Ликора), с който Ви се активира клиентския профил. Ако вече имате такъв профил, след заплащане на обучението то ще бъде добавено към останалите обучения, до които имате достъп.

Вижте какво споделят клиентите от моите коучинг програми.