Даниела Стоилова: Вярвам в методиката на Александър и я прилагам

ЛикораОтзиви от клиенти

Даниела Стоилова за работата й с Александър Николов

Даниела Стоилова
Създател на търговската марка „Be Cleany“
и главен консултант за технически решения
в професионалното почистване

Защо се записах в програмата на Александър Николов?

Не бях доволна от бизнес резултатите. Стагниращи постоянни резултати без ръст на приходите и печалбата. Много трудно се справях. Средата около мен ми действаше подтискащо сякаш бяхме от два различни бизнес свята. Чувството на роб на бизнеса не ми въздействаше добре дори и здравословно. Търсех ментор.

Видях реклама за програмата на Александър, посетих едно безплатно събитие плюс Ритрийт в Созопол и се записах.

Вече съм втора година и съм в ниво на програмата „Бизнес експанзия“.

Защо? Защото редовно посещавам всички сесии, участвам в групи и имам индивидуални консултации. Вярвам в методиката на Александър и я прилагам. Със собствените си разбирания и знания нямах повече развитие.

Какво се промени?

Бизнесът е по-структуриран, управлявам го като бизнес, имаме ръст на приходите, имаме нова материална база, която стартирахме преди 1 година. Средата около мен започна да се променя и се промени (не стана лесно), а и аз вече съм част от една друга подкрепяща среда с амбиции и желания за растеж и даваща много полезна стойност. Не се чувствам вече като роб на бизнеса си и съм по-здрава!

Благодаря на Александър и екипа за вниманието, отношението и подкрепящата среда.

Зная, че се откривате в част от моите думи и затова не губете време и станете активен участник в програмата, за да имате просперитет, повече самочувствие и да бъдете по-здрави. Тук ще Ви разберат и подкрепят, а Вие ще управлявате бизнеса си като бизнес.

Даниела Стоилова
Създател на търговската марка „Be Cleany“
и главен консултант за технически решения
в професионалното почистване