Мартин и Димитър Проеви

ЛикораОтзиви от клиенти

Адиантус

Мартин и Димитър Проеви, собствници на ландшафтна комапания Адиантус

Проблем с намирането на нови клиенти, правилен подход за представяне на нашите услуги, работа ден и нощ, без почивни дни и празници, и застой в продължение на една година… Ние сме Мартин и Димитър Проеви – братя на 26 и 27 години, а в това се беше превърнала нашата три годишна ландшафтна компания. Изпитвахме затруднения в различни звена от бизнеса ни, но смятахме, че това се дължи на липсата на опит или на обстоятелствата. Представата ни за собствен бизнес не беше такава и осъзнахме, че за да продължим, ни трябват правилни работещи стратегии и знания, които нямаше от къде да научим.

Това беше така до момента, в който се свързахме с Александър Николов, след прочитането на неговата книга „Бизнес растеж“. Книгата ни грабна с това, че даваше точни и прости действия с удивителен резултат. Веднага се свързахме с него и започнахме работа по подобряване на бизнеса ни. Ползите от съвместната ни работа са много, но искаме да споделим трите най-съществени подобрения в бизнеса ни:

1. Открихме кои са клиентите, които най-много се нуждаят от нас, достигнахме пълния си капацитет от клиенти, които можем да поемем, и по този начин спестихме много енергия и време с неподходящи такива;

2. Премахнахме ненужни дейности, които ни разпиляваха, и се фокусирахме само върху наистина полезните и търсени от клиентите ни услуги, с което увеличихме нашата ефективност и продуктивност;

3. За сезон 2018 г. постигнахме 130% ръст на бизнеса ни в сравнение със сезон 2017 г. А благодарение на програмата на Сашо намерихме начин да направим бизнеса си целогодишен и това реши проблема ни със заделянето на средства за зимния период.

Изключително сме благодарни за възможността да работим с експерт като Сашо! Ако някой има съмнения за стойността на работата с него или неговите програми, може да ни пише на имейл: adiantus@abv.bg . Ще се радваме да поговорим за това.

Мартин и Димитър Проеви,
собственици на ландшафтна компания Адиантус

Коментирай чрез твоя FB профил