Работещ бизнес модел

[themify_layout_part id=“2600″]

 

В този обучителен пакет ще получиш:

  • 45-минутен аудио тренинг
    „Как да генерираш поток на нови клиенти към твоя бизнес“.

От това обучение ще разбереш какви грешки допускат мнозинството бизнес собственици и как да ги избегнеш. Ще разбереш как да определиш твоя идеален клиент, как да формираш грабващо послание към този клиент и как да използваш подход, с който да достигнеш до няколко пъти повече потенциални клиенти.
Ще можеш да свалиш този аудио тренинг като .mp3 файл, за да го слушаш където и когато поискаш – колкото пъти поискаш.

 

  • За да те улесня, ти давам достъп и до глава 6 „Определи идеалния си клиент“ от моята книга „Бизнес растеж“. Прочети тази глава и съм убеден, че ще започнеш да мислиш различно за начина, по който правиш бизнес.

 

  • Пакетът съдържа и работен лист, който ще ти помогне практически да определиш твоя идеален клиент и да имаш яснота какво го движи при взимането на решения. Този работен лист ще получиш като .pdf документ, който можеш да принтираш.

 

  • И накрая, предоставям ти и един тест за оценка на твоя съществуващ бизнес модел. Този тест разработих специално за този обучителен пакет. След като отговориш на въпросите, ще имаш яснота за областите, които трябва да подобриш. Този тест можеш да свалиш като .pdf документ и да го разпечаташ.

 

За мен:

Аз съм Александър Николов и съм бизнес консултант и коуч, създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, автор на книгата „Бизнес растеж“. Аз помагам на собствениците на малък бизнес, които страдат от това, че нямат достатъчно клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко време.