Как лесно да привличаш
постоянни клиенти в бизнеса си

Нов безплатен онлайн тренинг,
изключително за собственици на малък бизнес

Кога: 27.06.2019г – четвъртък – 19:30 часа
Къде: онлайн – пред вашия компютър или телефон
Този уебинар вече се проведе.  Можете да се абонирате да получавате информация от нас за следващи събития 
на този линк.
На този специален 60-минутен тренинг ще откриете стъпките, с които да привличате лесно и автентично нови клиенти както и формулата за продажби, с която последователно да побеждавате вашите конкуренти.

За Вашия лектор

Александър Николов е бизнес консултант и коуч, автор на книгите „Бизнес растеж“ и „Нагласа за резултати“, основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж. Той помага на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко.

Александър е един от много малкото бизнес консултанти и ментори, които прилагат и за себе си на 100% стратегиите, на които учат своите клиенти. Като резултат, той има много печеливш 6-цифрен бизнес, който продължава да расте с бързи темпове всяка година.

Това, което още отличава неговата работа от тази на останалите бизнес консултанти, е че Александър е фокусиран в работата си само със собственици на малък бизнес и благодарение на това те получават доказано работещи стратегии за привличане на клиенти, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат, неговите клиенти печелят повече пари в бизнеса си и бързо възвръщат коучинг инвестицията си чрез новия бизнес, който генерират.

„След 4 месеца работа със Сашо имам организация, при която до 15:00 часа всеки ден вече съм приключила с текущата работа; от 15:00 до 18:00 работя върху бизнеса. Имам лично време: в 18:00 си тръгвам, събота и неделя са неприкосновено време за семейството. Позволявам си всеки месец почивка, нещо което дълги години не се е случвало. За тези 4 месеца аз удвоих приходите в моя бизнес и работя на по-високи цени, които съответстват на това, което давам на клиентите си. Инвестицията ми в коучинг програмата се върна още след първата среща със Сашо, в която той промени начина ми на мислене за това какво е възможно да постигна.“

Вероника Илиева,
Собственик на дизайн студио „Ирис дизайн“

“За сезон 2018 г. постигнахме 130% ръст на бизнеса ни в сравнение със сезон 2017 г. А благодарение на програмата на Сашо намерихме начин да направим бизнеса си целогодишен и това реши проблема ни със заделянето на средства за зимния период.”

Мартин и Димитър Проеви, собственици на ландшафтна компания Адиантус

„След 6 месеца работа със Сашо, привличам точно хората, които са моите идеални клиенти и на които мога да дам най-много стойност. Шокирана съм колко бързо се случват нещата, при това без да съм приложила всичко. Приходите ми нарастнаха двойно на годишна база без да имам по-голямо натоварване. Ако знаех, че толкова бързо щях да получа резултати, щях да стартирам повече от година по-рано..“

Ивайла Янкова
Холистичен терапевт
Козметик