VIP ден
с Александър Николов

Личен коучинг с Александър Николов

Искаш ли Александър Николов да създаде
твоя маркетинг план и стратегия заедно с теб?

Открий стратегията, която ще ти донесе
бърз бизнес растеж за най-краткото възможно време.

Преформулирай твоя бизнес модел така,
че да ти носи най-много приходи и печалби.

VIP ден: получи обучение и коучинг от Александър Николов
лично за твоята бизнес ситуация в продължение на един цял ден или половин ден
индивидуално или в група до 5 бизнес собственици


Това е специален цял или половин ден с личен коучинг от мен за теб. Заедно ние ще работим за подобряване на твоя бизнес модел и създаване на печеливша маркетингова стратегия. Ти ще си тръгнеш с план за действия, създаден специално за твоята бизнес ситуация и цели.

В рамките на времето ни заедно ще ти дам конкретни насоки и ще ти помогна да изградиш стратегия за бърз ръст на твоя бизнес. След този ден ти ще мислиш с по-голям мащаб и ще се вдъхновиш да придвижиш бизнеса си по-бързо напред.

Можеш да избираш между два формата за това VIP преживяване:

  • Цял ден (от 9:00 до 17:00 часа), който включва 6 часа обучение, коучинг и консултиране от мен.
  • Полу-дневен формат, който включва 3 часа обучение, коучинг и консултиране от мен.

Цената на това VIP преживяване:
  • Целодневен VIP ден – 2000 лв. без ДДС (2400 лв. с ДДС)
  • Полудневен VIP ден – 1000 лв. без ДДС (1200 лв. с ДДС)

Място: на живо в офиса на Ликора или онлайн чрез платформата Zoom.

Как ще процедираме:

За да заявиш участие, попълни формата като избереш и желаната от теб опция и заплати депозит от 150 лв. След получаване на плащането ще се свържа с теб и ще ти изпратя кратка анкета, за да се запозная с твоята бизнес ситуация.

Ако преценя, че не мога да ти бъда полезен, ще ти върнем веднага заплатения от теб депозит.

Ако преценя, че е подходящо да работим заедно, ще се свържа с теб и ще изберем удобна за теб и мен дата за този VIP ден, ако предпочитанията са ти за индивидуална работа с мен.

Пълната сума е необходимо да заплатиш най-късно 14 дни преди събитието ни. Тогава ще ти изпратя и специален бизнес въпросник, който ти трябва да ми върнеш попълнен най-късно до 3 дни преди нашата среща. Така аз ще бъда предварително подготвен и запознат с твоята ситуация и ще мога да ти бъда максимално полезен в това да направим стратегия и план за твоите следващи стъпки.

С изпращането на формата ти се съгласяваш със следното:

  • Ангажираш се да заплатиш депозит от 150 лева сега, за да запазиш място и до 14 дни преди събитието – останалата част от таксата.
  • След получаване на плащането ще се свържа с теб и ще ти изпратя кратка анкета, за да се запозная с твоята бизнес ситуация.
  • Ако преценя въз основа на отговорите ти в тази анкета, че не мога да ти бъда полезен, ще ти върнем веднага заплатения от теб депозит.
  • Ако преценя, че е подходящо да работим заедно, ще се свържа с теб и ще изберем удобна за теб и мен дата за този VIP ден, ако предпочитанията са ти за индивидуална работа с мен.
  • С натискане на бутон ИЗПРАТИ ще отидеш на страница, на която ще намериш информация за начините на плащане на депозита (по банков път или с карта).
Ето какво споделят хората, работили с мен: