Защо твоето състояние определя цените, на които продаваш

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Това видео е продължение на видеото от предишната ми публикация, в което коментирах как трябва да променим убежденията си, за да можем да продаваме на по-високи цени. Ако пропусна това видео, можеш да го видиш тук.

Как влияе твоето състояние върху цените, на които продаваш?

Особено решаващо е твоето състояние, ако продаваш в директен контакт с клиента. Ако състоянието ти е на решителност и увереност, то ти ще си по-склонен да комуникираш цената, която отразява стойността, която даваш. Ако си притеснен или отчаян, ти си по-склонен да се колебаеш или да отстъпиш пред клиента, ако той поиска отстъпка. В този случай резултатът е, че ти работиш на по-ниски цени, печелиш малко, изпитваш недостиг на парични средства и всичко това затруднява твоя бизнес растеж.

Важно е всеки път да бъдеш в състояние на увереност и решителност, за да влияеш успешно на клиента и да комуникираш справедливата стойност на това, което предлагаш. Така ще помагаш повече на твоите идеални клиенти. Един от инструментите, с който можеш лесно да комуникираш по-високи цени, е като работиш с ценови пакети. И, разбира се, да управляваш своята физиология и фокус така, че да бъдеш уверен и да отстояваш твоята цена.

Скролирай надолу и ми кажи какво мислиш за това как състоянието ти влияе на цените, които обявяваш на твоите клиенти.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил