Обучителен пакет Работещ бизнес модел

Поздравявам те за това, че поръча
моя специално разработен обучителен пакет:

Работещ бизнес модел

Какво всеки предприемач трябва да знае и създаде, 
за да има повече клиенти и повече време за себе си

 

Вярвам, че днешният ден поставя началото на нова фаза в твоя бизнес: такава, която включва бизнес растеж, по-голям финансов резултат за теб и повече свободно време.

Представи си какво би било, ако систематично привличаш повече клиенти, печелиш повече от бизнеса си и разполагаш с повече време за теб и семейството ти.

Това, което аз съм научил в моя бизнес и от работата ми със стотици собственици на бизнес, е, че има няколко ключови стратегии, които могат да трансформират бизнеса ти. И тези стратегии работят независимо какъв е бизнесът ти и дават предвидими резултати.

Този специален обучителен пакет е цели да ти даде най-важните стратегии, с които да промениш твоя бизнес модел – така че да го превърнеш в работещ бизнес модел. Както вече знаеш, този пакет съдържа няколко компонента:

45-минутен аудио тренинг
„Как да генерираш поток
на нови клиенти към твоя бизнес“.

От това обучение ще разбереш какви грешки допускат мнозинството бизнес собственици и как да ги избегнеш. Ще разбереш как да определиш твоя идеален клиент, как да формираш грабващо послание към този клиент и как да използваш подход, с който да достигнеш до няколко пъти повече потенциални клиенти.

Тренингът се състои от 3 модула:

  1. Определяне на идеалния клиент
  2. Формулиране на послание
  3. Канали за генериране на нови клиенти

Можеш да ги слушаш онлайн или да ги свалиш като щракнеш с десен клавиш на линковете и да зададеш Запази като / Save Link As.

 

Глава 6 „Определи идеалния си клиент“

от моята книга „Бизнес растеж“. Прочети тази глава и съм убеден, че ще започнеш да мислиш различно за начина, по който правиш бизнес.

Можеш да четеш онлайн или да свалиш pdf като щракнеш с десен клавиш на линка/картинката и да зададеш Запази като / Save Link As.

 

Работен лист,

който ще ти помогне практически да определиш твоя идеален клиент и да имаш яснота какво го движи при взимането на решения.

Препоръчвам ти да го свалиш като щракнеш с десен клавиш на линка/картинката и да зададеш Запази като / Save Link As. Разпечатай го и отговори писмено на всички въпроси от него.

 

Тест за оценка на твоя съществуващ бизнес модел.

Този тест аз разработих специално за този обучителен пакет. След като отговориш на въпросите, ще имаш яснота за областите, които трябва да подобриш.

Препоръчвам ти да го свалиш като щракнеш с десен клавиш на линка/картинката и да зададеш Запази като / Save Link As. Разпечатай го и оцени бизнеса си по всички посочени в него критерии.

 

Оттук нататък какво?

Аз вярвам, че след като се запознаеш с тези материали, няма да можеш да продължиш да правиш бизнеса по „стария начин“ или да продължиш да приемаш досегашните си резултати. Аз вярвам, че с този обучителен пакет ти поставяш началото на промяна, която ще промени бизнеса ти за добро. И последно, аз вярвам, че не е нужно да откриваш всичко сам – особено когато има някой, който вече е извървял пътя.

Представи си какво би било за твоя бизнес, ако реално приложиш тези и още десетки други работещи стратегии, които аз предоставям на клиентите в моите годишни коучинг програми.

Искаш ли да разбереш как работя с моите клиенти и какво мога да направя за твоя бизнес?

Ако искаш да ти помогна да набележиш целите си за следващите 12 месеца и да формираш план за действие по тях, можеш да кандидатстваш за 30-минутна безплатна опознавателна среща с мен.

Аз не мога да дам такава сесия на хиляди хора (нямам физическо време да го направя), но съм отдаден да я дам на всеки, който вече има работещ бизнес и е сериозен да направи промени.

Затова, ако имаш желание да кандидатстваш за такава опознавателна среща (напълно безплатна), попълни заявка като щракнеш на този линк.

С пожелание за още по-голям успех!

Александър Николов,
Бизнес консултант и коуч,
създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж