Успешна история: как да удвоиш бизнеса си и да имаш повече свободно време (не само за теб, но и за целия ти екип)

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Как да удвоиш бизнеса си и в същото време да имаш повече свободно време?

На пръв поглед звучи невъзможно, но точно това направи моят клиент Емилия Цветкова – при това както за себе си, така и за своя екип.

За последните две години бизнесът на Емилия (въздушно карго) нарасна почти два пъти и в същото време тези резултати сега се постигат от същия екип с много по-малко усилия…. и всички се радват на повече свободно време.

Два са ключовите уроци от тази история. Първият урок е свързан с вземането от Емилия на едно на пръв поглед смело решение, което обаче впоследствие се оказа много по-лесно, отколкото изглеждаше в началото: да премести офиса на фирмата от летището в центъра на София. По този начин тя и целият екип спечелиха свободно време от близо 2 часа на ден (това са близо 10 часа на седмица) за себе си и за семействата си.

Вторият урок е свързан с изграждането на системи в бизнеса. През последните месеци Емилия, заедно с екипа си, създаде процедури и процеси за почти всички дейности в бизнеса. Тези системи позволяват дори ежедневните рутинни дейности, които отнемаха много време, да се случват по-леко. Резултатът: повече свободно време. В този случай повечето свободно време се превърна в проактивно време за работа върху бизнеса.

Виж повече за това какво направи Емилия през последните две години и как като резултат тя управлява много по-голям бизнес със същия екип, с много по-малко усилия и с повече свободно време за всички.

Както винаги, нямам търпение да прочета какво мислиш за това видео: скролирай надолу и сподели твоето мнение.

КАКВО ТИ ЛИПСВА В ТВОЯ БИЗНЕС?

Специален тренинг за собственици на малък бизнес,
които търсят решения за устойчив ръст

Коментирай чрез твоя FB профил