Какви са уроците ти от изминалата година? 

В края на всяка година (обикновено още през ноември) аз планирам целите си за следващата. И използвам процес, с който да направя резултатите си предвидими. Това е и причината вече над 4 години да имам ръст, който сумарно е довел до над 4 пъти ръст на бизнеса ми за този период.

Всеки декември аз имам удоволствието да водя този процес на планиране на моя семинар Стратегическо планиране на следващата година. Този декември помогнах на 65 бизнес собственици като им показах стъпка по стъпка процеса, по който аз планирам така, че да направя резултата си предвидим.

Ако ти не си бил на това събитие, виж това видео, в което разказвам накратко за първата част от този процес. В тази първа част нашата цел е да направим анализ на това, което сме правили през текущата година, и от този анализ да направим изводи и да вземем решение кое искаме да променим.

Скролирай надолу и ми кажи как ти планираш всяка година. Успяваш ли да планираш така, че да направиш успеха си „неизбежен“?

 

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай линка и кандидатствай за 30 минутна безплатна опознавателна сесия с мен.

 

Коментирай чрез твоя FB профил