Теодора Маринова

ЛикораОтзиви от клиенти

TeodoraMarinovaРаботя със Сашо по индивидуалната му коучинг програма от 7 месеца. Благодарение на работата с него за тези 7 месеца постигнахме изключителни резултати в бизнеса.

Приходите на компанията се увеличиха с над 300% в сравнение с най-добрите постигани резултати за една година назад от както реално стартирахме бизнеса. Увеличихме феновете на Fb страницата ни от 7 хиляди (събирани в продължение на 1 година) на 15 хиляди само за 4 месеца. Най-хубавото е, че тези 15 хиляди фенове (които продължават да нарастват) са и реални клиенти на нашия он-лайн магазин, който между другото, въпреки всичките ни усилия, почти не работеше преди да стартираме съвместна работа със Сашо, а сега имаме поръчки ежедневно ☺. А когато кажа в колко търговски обекта се продават продуктите ни към днешна дата, никой не ми вярва, но е факт – в над 400 търговски обекта, а тръгнахме буквално от нула преди година и малко ☺.

Стартирахме проекта заедно с двама мои партньори през лятото на 2015 година с много ентусиазъм. През първата година от стъпване на продуктите ни на пазара инвестирахме много време и средства в работа с няколко специалисти по маркетинг и реклама, но не постигахме желания напредък и резултати. Година след старта бяхме стигнали до ситуация, в която се колебаехме дали всъщност бизнес начинанието ни има бъдеще и заслужава ли си да продължаваме да инвестираме в развитие на продуктите, ако те нямат достатъчно потенциал. Имахме усещане за застой и липса на ясна перспектива и фокус за развитие. Виждахме, че продуктът се харесва, но не знаехме как да стигнем до повече клиенти без това да ни струва 5-6 цифрена сума за реклама без ясна визия за резултат. Дори обсъждахме алтернативата да преустановим инвестициите в развитие на бизнеса с идеята постепенно да затихне и да изчистим наличната непродадена стока.

В търсене на решение получихме гореща препоръка да се срещнем с Александър Николов. Това, което Сашо ни предложи, се отличаваше коренно от работата ни с всички останали консултанти, с които сме работили до момента. Аз лично мога да нарека предоставяната от Сашо услуга само по един начин – цялостна успешна бизнес концепция и визия с ясна и ефективна стратегия. Макар този мой бизнес проект да е сравнително нов, аз реално се занимавам и с друг собствен бизнес и, бидейки управляващ собственик и в компания с 15 годишна история и над 30 служители, мога категорично да потвърдя от опит, че за пръв път в практиката си срещам толкова целенасочен, професионален, всеобхватен и систематизиран консултантски подход. Това, което най-много ми допада, е, че обученията и стратегиите, по които работим със Сашо, са изключително практично насочени, а като изключителен бонус прилагането на стратегията не е свързано с големи разходи за реклама (каквато е масовата практика обикновено, за съжаление). В допълнение участието в негови събития и семинари ми предоставя възможност за изграждане на бизнес контакти с много други бизнес собственици, които контакти също водят до развитие на бизнеса ни, и не на последно място ми дават възможност и самата аз да съм полезна на много други хора, което ми носи и голямо лично удовлетворение. Всеки лев, инвестиран в работата ми по коучинг програмата на Сашо, не просто зи заслужава – той се връща многократно и при това неусетно още в процеса на самата работа.

Ако някой изпитва съмнения в ползите от работата с Александър Николов и във възможността за постигане на толкова добри бизнес резултати за толкова кратък период, може да ми пише на e-mail t.marinova@verveteas.com. С удоволствие ще предоставя допълнителна информация и ще поговоря с него за това.

Ще си позволя и един съвет в аванс – когато стартиПрегледрате работа със Сашо – доверете му се на 100% – това е тайната формула за успех ☺.

Теодора Маринова
Бизнес собственик във фирма ВЪРВ ТИЙС ООД