Как можеш да постигнеш стандарта на живот, който желаеш?

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

При последното си посещение в Париж за среща с моя ментор се запитах как човек може да постигне стандарта на живот, който желае.

Аз самият си дадох сметка, че в момента се радвам на много неща в живота си, които преди съм смятал за невъзможни или са били само мечти. И отговорът на въпроса как постигнах това ме заведе в две посоки.

Едната посока, сигурно без изненада, е ясният фокус, дисциплината и предприемането на действие – всеки ден. Другата посока обаче, вероятно ще е голяма изненада за теб. И тя е свързана с това, че всеки може да има начина и стандарта на живот, който желае, още сега …. дори и да не разполага с финансовите възможности да осъществи мечтите си.

Виж това специално видео от Париж, за да разбереш кой е този начин – с който и ти можеш да постигнеш начина на живот, който желаеш, още сега.

И както винаги не забравяй да ми кажеш какво мислиш за това, което споделям в това видео. Скролирай надолу и остави твоя коментар.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил