Силвия Живова

ЛикораОтзиви от клиенти

Силвя Живова за работата й с Александър Николов

Силвия Живова , Собственик на Силвия Живова Академи

В програмата на Сашо попаднах неслучайно, беше ми препоръчван в продължение на година или две от моя съученичка. Тя беше много ентусиазирана и впечатлена от него. Истината е, че отлагах по неясни причини, докато не дойде момента в годината на пандемията и през септември посетих негова безплатна среща. Бях на косъм отново да не отида, но си казах : „Отиваш, макар и само до обяд“.

Още на 10-тата минута бях сигурна, че ще се запиша в програмата с репликата на Сашо „Вероятно много от нещата някои от вас ги знаят, но не ги прилагат“.  Да така беше: знаех много от нещата, мислила съм да ги направя, но никога не съм ги правила до този момент.

Интересното беше, че се записах в програмата въпреки че не знаех от къде ще намеря парите за таксата – не работех достатъчно, за да си позволя такова начинание, но … Рискувах и това е най-хубавият риск, който съм предприемала.

Преди да работя със Сашо нямах никакво лично време, детето ми ставаше и си лягаше без да съм вкъщи, постоянно бях изнервена и времето вечно не ми стигаше. След като срещнах Сашо и започнах работа с него, всичко се промени. Сега не липсвам от вкъщи, имам време за детето си и семейството ми, почивам поне 7 дни в месеца. Цената ми като преподавател се увеличи 3 пъти в рамките на 6 месеца, а доходът ми се увеличи 4 пъти в рамките на 1 година. Всичко това благодарение на работата със Сашо и неговите програми.

Ако някой има съмнение за стойността на работата със Сашо или неговите програми може да ми пише на имейл silvia.zhivovva.academy@gmail.com. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Силвия Живова
Собственик на Силвия Живова Академи
Ние Ви учим да създавате нокти по световен стандарт