Александър Николов

Поставяне на цели по начин, 
по който да ги постигнеш

Еднодневен семинар,
на който ще поставиш целите си
и ще направиш план
за предвидимото им постигане

29 май 2021 година, събота, 9:30 – 18:00 часа,
присъствено в София или онлайн

Еднодневно събитие с Александър Николов, на коeто ще откриеш:

 • Защо стандартният начин за поставяне на цели не работи;
 • Подход за поставяне на цели, който ги съгласува с това, което истински искаш в живота си;
 • Как да определиш следващите стъпки така, че действително да ги направиш и да постигнеш резултатите, които искаш;
 • Как да идентифицираш спирачките в теб, които могат да те спрат и как да ги преодолееш;
 • Как да изградиш подход, с който да поддържаш фокуса към целите си всяка седмица.

По време на семинара ще имаме практически уъркшоп, на който ще поставиш своите цели като следваш представената от Александър методология и ще определиш точно кои действия ще те доведат до резултатите, които искаш.

Семинарът е изпълнен с много практически упражнения, работа върху убежденията ти и визуализации, които да ти помогнат да бъдеш човекът, който може да постигне целите си.

Ако не обичаш да споделяш, да повтаряш многократно определени упражнения и да визуализираш, то този семинар няма да е подходящ за теб.

Послание от Александър Николов:

Да имаш ясни цели е първото условие, за да постигнеш ръст на твоя бизнес и всичко друго, към което се стремиш: по-висок личен доход, по-добро здраве, изобилие и просперитет.

Вероятно досега не веднъж са ти говорили колко са важни целите, как трябва да ги поставиш, да са конкретни, измерими и как след това да си направиш план за тяхното реализиране.... И после да упорстваш всеки ден и да работиш неуморно, докато ги постигнеш....

Този подход изглежда ясен и прост, но в същото време само 2-3% от хората, които си поставят цели, ги постигат.

Питаш ли се защо е така?

Аз самият дълго време учех клиентите си как трябва да имат ясни цели и след това план, с който да ги постигнат.  Ако сме били заедно на предишни събития, вероятно съм ти казвал точно такива неща.  И да, много от хората, които са били на мои семинари, са постигали резултати и може би това е било така и за теб....

През последните три години обаче аз открих друг подход за поставяне на цели и планиране, който се различава напълно от това, което стандартно се следва като подход (и който съм следвал и аз).

Това е подход, който:

 • Съгласува целите ти с това, което истински искаш в живота си;
 • Позволява ти да настроиш мозъка си така, че  не просто да желаеш, но и да постигнеш целите си;
 • Поставя постигането на целите изцяло под твой контрол, без да зависиш от това какво правят или не правят хората около теб;
 • Не създава стрес за теб, когато преследваш тези цели.

Когато започнах да прилагам този подход и го съчетах с едно крайно различно убеждение за управление на времето, се получи следното:

 1. Постигам целите си много по-лесно;
 2. Имам много повече свободно време и има дни, в които в края на работния ден дори се чудя какво да правя, защото нямам планирани повече задачи;
 3. Почивам 3 дни всяка седмица;
 4. Имам по една седмица ваканция всеки месец.

По време на семинара аз ще споделя този подход с теб.
И не само ще го споделя, но и ще направим всички стъпки от него заедно... така че да ти бъда максимално полезен и още в края на деня да си тръгнеш с ясни цели и план, с който да ги постигнеш.

Ако имаш сериозно намерение да промениш начина, по който поставяш цели, усвоените от теб умения и подходи на този семинар бързо ще ти изплатят инвестицията за него.

И си представи какво е възможно за теб когато приложиш този нов подход за поставяне на цели… къде можеш да бъдеш след 1 година?

Александър Николов

е бизнес консултант и коуч, автор на книгите „Бизнес растеж“ и „Нагласа за резултати“, създател на BG 3x системата, която предвидимо превръща страдащите предприемачи в преуспяващи собственици на бизнес. Вече 10 години той помага на собствениците на малък бизнес да печелят повече и да работят по-малко.

Подробностите за събитието:

 • Кога: 29.05.2021 (събота), 9:30 – 18:00 часа
 • Къде: присъствено в София или онлайн
 • Цена: 240 лева с ДДС

Регистрирай се за участие във формата, като изрично укажеш дали ще участваш присъствено в София или онлайн.

С изпращането на формата се ангажираш да заплатиш таксата от 240 лева най-късно до 27 май 2021 г., за да получиш инструкции как да се подготвиш за семинара, както и, ако участваш онлайн, да получши необходимите материали.

След като натиснеш на бутон ИЗПРАТИ системата ще те отведе към нашия онлайн магазин, където ще можеш да въведеш данните за плащане и фактуриране и да избереш дали да платиш с карта или по банков път.


© 2021 DoubleYourBusiness.bg.
Всички права запазени.
Начало | Контакти