Румяна Николова

ЛикораСкрита категория

Казвам се Румяна Николова от гр. Хасково. Собственик съм на център за холистична медицина Холимед. Работата ни е свързана с възстановяването на пациенти след тежко боледуване. Предлагаме решение не само за самите пациенти, но и за близките, които се налага да ги обслужват. Специфичната ни дейност изисква и специфично управление. За да успяваме да бъдем полезни, се налага да поддържаме уникална и скъпа апаратура, както и високо ниво на компетенция. Това е сериозно разходно перо в нашия бюджет, което при съвременните условия ни постави в изключително притисната ситуация на оцеляване.
От месец януари 2015 г. работя с Александър Николов в индивидуална коучинг програма. Целта ми при старта беше да спася инвестициите и да не се стигне до прекратяване да дейността. Резултатът обаче далеч надхвърли моите очаквания. В рамките на една година съвместна работа ние постигнахме мащаб, който ми позволи да закупя и нова апаратура, да повиша професионалната квалификация и да предложа една услуга, която няма аналог. Благодарение на съвместната ни работа със Сашо, ние станахме разпознаваеми и полезни за хора, които дори не подозираха, че здравословните им проблеми имат решение.
Благодаря ти, Сашо, от името и на тези хора. Продължаваме и през 2016 г. с амбицията да разширим дейността си и да бъдем още по-полезни на още повече хора.

Румяна Николова,
собственик на център за холистична медицина „Холимед“