Все още ли работиш и през уикендите?

Все още ли работиш и през уикендите?

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Когато стартираш бизнеса си, е нормално да се наложи да работиш извънредно –по 10-12 часа на ден, и събота и неделя. Такава бе ситуацията и при мен, когато стартирах моя бизнес. Работех до късно вечер (често до 21:00 часа) и може би половината от времето през уикенда.

За съжаление по-голямата част от собствениците на малък бизнес продължават да работят и събота и неделя и много след началния етап. Причините за това са много и обикновено са свързани с това, че има несвършени неща през седмицата, изостанали поръчки и запитвания на клиенти. И основният мотив е, че трябва да се изкарват пари.

В други случаи бизнес собствениците официално не работят през уикендите, но приемат обаждания от клиенти, изпълняват спешни поръчки и отговарят на електронната поща…. Или просто наблюдават статистки за продажбите онлайн.

Колкото и спешни да изглеждат всички тези неща, резултатът от тях е, че ти не се откъсваш истински от бизнеса и оставаш пряко свързан и физически, и емоционално, и ментално с проблемите на твоята работа.

От днешното видео ще разбереш защо е важно да прекратиш тези практики и да имаш поне един, а желателно и два дни всяка седмица, в които да си напълно откъснат от твоя бизнес. От видеото ще разбереш и стъпките, с които можеш да спреш да работиш през уикендите. И колкото и към момента да изглежда невъзможно за теб да си напълно изключен от бизнеса, вземи решение да го постигнеш…. Ще се изненадаш от резултатите….
 

 

КАКВО ТИ ЛИПСВА В ТВОЯ БИЗНЕС?

Специален тренинг за собственици на малък бизнес,
които търсят решения за устойчив ръст

Коментирай чрез твоя FB профил