Как да преодолееш убежденията си, че трябва да работиш на ниски цени

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Много собственици на бизнес работят на ниски цени и се страхуват да ги повишат. Причината за това е, че те вярват, че ако повишат цените, е много вероятно да загубят клиенти, които ще отидат при техни конкуренти.

В същото време повишаването на цените е един от инструментите, с които можеш да повишиш и приходите си, и печалбите си от твоя бизнес. При това без да е необходимо да правиш допълнителен маркетинг и да привличаш нови клиенти. Повишаването на цените така че да съответстват на стойността, която предоставяш на клиентите ти, ще те направи и по-уверен във всички останали бизнес решения, които предприемаш.

В работата ми с много мои клиенти повишаването на цените е една от първите и основни стратегии, с които генерираме повече пари. Често те също се притесняват, че може да загубят клиенти, но резултатът е, че няколко месеца по-късно обикновено те имат повече клиенти. И при това продават на по-високи цени и печелят повече.

В това видео аз показвам как да преодолееш убежденията си, че не можеш да повишиш цените. Виж конкретни насоки как да предизвикаш мисленето си и да започнеш да работиш на по-високи цени.

Скролирай надолу и ми кажи какво може да ти донесе тази стратегия, ако я приложиш в твоята бизнес ситуация.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил