Преодолей отлагането

Преодолей отлагането

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Почти всеки човек споделя, че има проблем с това, че отлага важните неща. И до голяма степен това е естествено. Най-вероятно ние асоциираме някаква болка или дискомфорт да направим нещо и заради това го и отлагаме. Причините за този дискомфрот могат да са различни: страхуваме се от последиците, не знаем откъде да започнем, свързваме много усилия с действието и т.н.

Резултатите? – често по този начин сами саботираме нашия успех … като не правим това, което самите знаем, че трябва да направим.

Има начин обаче да преодолеем този вреден навик. Той минава през това първо да разберем какво правим в тялото и мозъка си, когато отлагаме: каква е физиологията ни и върху какво се фокусираме. След това, е важно систематично да прекъсваме схемата на отлагане и да тренираме в себе си друго поведение: на действена личност, която постига резултати.

Днешното видео показва стратегия от 3 стъпки, с които можеш да преодолееш стремежа да отложиш и да се мотивираш да предприемеш действие.

 

 

Твоята задача сега е да напишеш кое е това действие, което отлагаш от много време. Това, което знаеш, че ще ти донесе резултати, но по една или друга причина не си направил. Използвай стъпките от видеото, за да преодолеш отлагането, и направи това действие.

И ми кажи какво мислиш за споделената от мен стратегия. Полезни ли са ти тези стъпки? Нямам търпение и да науча кое е това нещо, за което взе решение да направиш, след като изгледа видеото.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил