Как можеш да привличаш клиенти с видео и статии?

Александър НиколовБлог, Привличане на клиенти

В предишни публикации съм говорил за това колко силен инструмент за привличане на клиенти е полезното съдържание. Така че да помагаш на клиентите да имат ползи от теб и твоите продукти още преди реално да са ти платили. Когато правиш това, става по-лесно да привличаш нови клиенти.

Един от начините да даваш полезно съдържание е чрез статии и видео. За да бъдеш ефективен и твоите статии и видеа реално да ти носят нов бизнес, е важно те да осигуряват наистина полезно съдържание на потенциалните клиенти. Важно е също така да ги публикуваш и споделиш на колкото може повече места и да се опиташ да насочиш интернет трафик към тях.

Видеото по-долу е само 4 минути и в него можеш да видиш какво още е важно да правиш, когато използваш статиите и видеата като инструменти за привличане на клиенти.

Това е само една от стратегиите, на които аз уча клиентите в моите коучинг програми. Тези програми им помагат да печелят повече пари, да привличат повече клиенти и да работят по-малко. Научи повече за тези програми тук.

Коментирай чрез твоя FB профил