Бизнес Решение:
планиращ ден с Александър Николов

Нашето събитие наближава и искаме да те подготвим за него. Виж това кратко видео и свали файл, който да ти помогне да си вземеш най-много за твоя бизнес.

21 юни 2019, петък, 9:00 часа
София, хотел Хемус, бул. „Черни връх“ 31
Приблизителен график :
 • 8:30 – 9:00 – регистрация
 • 9:00 – 11:00 – Презентация
 • 11:00 – 11:15 – кратка почивка
 • 11:15 – 13:00 – Презентация
 • 13:00 – 13:30 – време за въпроси

Участниците, които решат да направят следващата стъпка и да се включат в коучинг програмите на Александър Николов, са поканени да се присъединят на обяд с него – безплатно, както и за бонус следобедна сесия от обучение и коучинг.

 • 13:30 – 14:30 – Обяд – ориентация и приветстване
 • 14:30 – 17:00 – Обучение и коучинг

Ето какво ще откриете по време на това събитие:

 • Как да оптимизирате средата си така, че да ви води към постигане на целите ви;
 • Как да определите най-важните за вас дейности, които ще ви донесат най-бързо бизнес резултати;
 • Как да оптимизирате това, което вече правите, за да реализирате бързо повече продажби и повече печалби;
 • Ще имате план за следващите ви стъпки;
 • Ще се вдъхновите да направите промени във вашия бизнес.

Кратко представяне на коучинг програмите
на Александър Николов:

Това са 12-месечни програми, в които вие получавате ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направите. Заедно с Александър Николов вие имате възможност да дискутирате вашите изпълнени задачи, да набележите план за следващите ви стъпки и да коментирате всички въпроси, които са важни за да преминете на следващо ниво. Стратегиите са насочени в няколко посоки: изграждане на нагласа за постигане на бизнес резултати, изграждане на система на планиране, която гарантира постигането на целите ви, стратегии за привличане на повече клиенти, подход за продажби, с който да затваряте повече сделки. Много клиенти споделят, че са удвоили и утроили бзинеса си благодарение на работата с Александър за време, което преди са смятали за невъзможно.

В края на събитието, вие ще имате информацията, от която се нуждаете, за да решите дали годишните коучинг програми на Александър Николов са това, от което се нуждаете, за да постигнете бизнес целите си. Вие ще си тръгнете с яснота за следващите ви стъпки.


Александър Николов

е бизнес консултант и коуч, автор на книгите „Бизнес растеж“ и „Нагласа за резултати“, основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж. Той помага на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко.

Александър е един от много малкото бизнес консултанти и ментори, които прилагат и за себе си на 100% стратегиите, на които учат своите клиенти. Като резултат, той има много печеливш 6-цифрен бизнес, който продължава да расте с бързи темпове всяка година.

Това, което още отличава неговата работа от тази на останалите бизнес консултанти, е че Александър е фокусиран в работата си само със собственици на малък бизнес и благодарение на това те получават доказано работещи стратегии за привличане на клиенти, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат, неговите клиенти печелят повече пари в бизнеса си и бързо възвръщат коучинг инвестицията си чрез новия бизнес, който генерират.

© 2016 DoubleYourBusiness.bg.
Всички права запазени.
Начало | Контакти