БИЗНЕС РЕШЕНИЕ

Планиращ ден с Александър Николов

Image

БИЗНЕС РЕШЕНИЕ

Планиращ ден с Александър Николов

Открийте работещ процес как да излезете от ежедневното „гасене на пожари“ и да се фокусирате върху най-важните дейности във вашия бизнес. Получете яснота за следващите си стъпки, с които да привличате повече клиенти и да печелите повече пари като се включите безплатно в този специален уъркшоп на Александър Николов

18 май 2024 г., събота, 10:00 - 14:30 часа
Конферанс 1А на хотел Хемус,
София, бул. Черни връх 25

С възможност и за
бонус следобедна коучинг сесия
до 17 часа

Такса за участие:  97 лева 0,00 лева

Местата са ограничени!
Регистрирайте се във формата
преди те да се запълнят!Като всеки отдаден бизнес собственик, вие вероятно работите много,
но от това не винаги идват резултатите, които искате. Може би:

 • Паричните ви потоци са непостоянни и непредвидими...
 • Нямате достатъчно клиенти...
 • Притеснявате се да повишите цените си...
 • Нямате системи в бизнеса, които да ви позволят да отсъствате...
 • Правите всичко сами...
 • Работите късно вечер и в уикендите...

Вероятно се опитвате да промените това, но нещата не се получават...

Къде ще сте след една година, ако не направите промяна
и продължите да работите по текущия начин във вашия бизнес?

Събитието „Бизнес решение: планиращ ден с Александър Николов“ е помогнало вече на хиляди собственици на бизнес да имат ясен план как да направят промени в бизнеса си... Така че, да достигнат до повече клиенти и да печелят повече пари.

Ето какво ще откриете на това събитие:

 • Как да оптимизирате средата си така, че да ви води към постигане на целите ви;
 • Как да определите най-важните за вас дейности, които ще ви донесат най-бързо бизнес резултати;
 • Как да оптимизирате това, което вече правите, за да реализирате бързо повече продажби и повече печалби;
 • Ще имате план за следващите ви стъпки;
 • Ще се вдъхновите да направите промени във вашия бизнес.

За сезон 2018 г. постигнахме 130% ръст на бизнеса ни в сравнение със сезон 2017 г. А благодарение на програмата на Сашо намерихме начин да направим бизнеса си целогодишен и това реши проблема ни със заделянето на средства за зимния период.”

  Мартин и Димитър Проеви,
собственици на ландшафтна компания Адиантус

"От работата в коучинг програмата на Сашо намерих фокус на това, което правя; разбрах кое е важно и кое ще ми донесе резултати. Получих стратегия и яснота стъпка по стъпка какво да правя.
В резултат на това за една година постигнах удвояване на приходите си, което ми позволи да закупя франчайз за втори бизнес, който успешно развивам, следвайки научените стратегии."

Елена Кортезова,
управител на Център за развитие
на речта и психология „Логос-ЕА“, Бургас

Само за 3 месеца доходите ми се утроиха, след като започнах да въвеждам всичко, което направихме още първия ден. Направих толкова много нови неща, които за 9 години не бях направила в моя бизнес. Само за 3 месеца коучинг програмата ми се изплати като си върнах инвестицията за цялата година. Оттук нататък програмата на Сашо е безплатна за мен!“

Зорница Гюрова,
собстеник на обучителен център
за подсъзнателна трансформация


За кого НЕ е това ½-дневно събитие:

Това събитие не е за вас:
 • Ако се примирявате с текущите резултати и не сте отдадени да развивате вашия бизнес;
 • Ако сте от хората, които постоянно си търсят оправдания защо нещата не се случват;
 • Ако сте от хората, които смятат, че знаят всичко и не търсят работещи решения за ръст на бизнеса си.

За кого е това ½-дневно събитие с
Александър Николов:

Вие ще харесате това събитие изключително много:
 • Ако сте готови да приложите стратегии, с които да спечелите повече пари в бизнеса си без да е необходимо да работите повече;
 • Ако знаете, че трябва да промените нещо в бизнеса си, но не успявате да установите какво точно;
 • Ако искате да получите насоки от някого, който вече е извървял крачките преди вас и може да ви даде доказани стратегии, които носят предвидими резултати;
 • Ако не се задоволявате с посредствени резултати.

Кратко представяне на коучинг програмите на
Александър Николов:

Това са 12-месечни програми, в които вие получавате ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направите. Заедно с Александър Николов вие имате възможност да дискутирате вашите изпълнени задачи, да набележите план за следващите ви стъпки и да коментирате всички въпроси, които са важни за да преминете на следващо ниво. Стратегиите са насочени в няколко посоки: изграждане на нагласа за постигане на бизнес резултати, изграждане на система на планиране, която гарантира постигането на целите ви, стратегии за привличане на повече клиенти, подход за продажби, с който да затваряте повече сделки. Много клиенти споделят, че са удвоили и утроили бзинеса си благодарение на работата с Александър за време, което преди са смятали за невъзможно.

В края на събитието, вие ще имате информацията, от която се нуждаете, за да решите дали годишните коучинг програми на Александър Николов са това, от което се нуждаете, за да постигнете бизнес целите си. Вие ще си тръгнете с яснота за следващите ви стъпки.

Приблизителен график
на събитието:
 • 10:00 – 12:00 – Презентация
 • 12:00 – 12:15 – кратка почивка
 • 12:15 – 14:00 – Презентация
 • 14:00 – 14:30 – време за въпроси

Включване в коучинг програмите на Александър Николов:

Участниците, които решат да направят следващата стъпка и да се включат в коучинг програмите на Александър Николов, са поканени на обяд и бонус следобедна сесия от обучение и коучинг до 17:00 часа.


„Ситуацията ми бе критична и буквално бях притисната.
Започнахме работа със Сашо на 10.01.2015 г.  Само за 1 месец направихме оборот, който преди правехме за половин година. След това, до края на първата година от нашата работа, имахме месеци, в които постигахме предишните ни годишни обороти. Все повече хора ни разпознават като тяхно решение и вече сме автоматизирали голяма част от процесите ни, така че аз спокойно да мога да отсъствам от бизнеса. Инвестицията в програмата на Сашо не е ниска, но е безценна.

Румяна Николова,
Управител
на център за холистична медицина Холимед

„След 6 месеца работа със Сашо, привличам точно
хората, които са моите идеални клиенти и на които
мога да дам най-много стойност. Шокирана съм колко бързо се случват нещата, при това без да съм приложила всичко. Приходите ми нарастнаха двойно на годишна база без да имам по-голямо натоварване.  Ако знаех, че толкова бързо щях да получа резултати, щях да стартирам повече от година по-рано.

Ивайла Янкова
Холистичен терапевт
Козметик

"Мисля, че това беше най-добрият избор, който съм правила за себе си. Той ме придвижи много бързо в израстването ми. За последната една година успях да постигна пълна вътрешна трансформация, която ми беше нужна, за да съм успешен бизнес собственик. Имам много повече клиенти, проектите следват без паузи. И най-хубавото, което осъзнавам в обстановка на COVID-19 и настъпваща криза, е, че не се страхувам за бизнеса си. Зная, че Александър ми е дал всички средства и подходи за достигане до нови клиенти. Това ми помага да се отлича конкурентите си и ми дава преднина пред тях."

Мария Горанова,
Архитект
, Бизнес собственик на А Vision – архитектурно студио

Събитието започва след:

Showtime!

Запознайте се с вашия домакин Александър Николов

Александър Николов е бизнес консултант и коуч, автор на книгите „Бизнес растеж“, "Нагласа за резултати" и „Привличане на клиенти“, основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и на BG 3x системата за бизнес растеж. В продължение на повече от 12 години той помага на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко.

Това, което отличава работата на Александър от тази на останалите бизнес треньори, е че той е фокусиран в работата си само със собственици на малък бизнес и благодарение на това те получават доказано работещи стратегии за привличане на клиенти, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат, неговите клиенти печелят повече пари в бизнеса си и бързо възвръщат коучинг инвестицията си чрез новия бизнес, който генерират.

Всичко за вас също може да бъде различно. Единственото, което е необходимо, е да бъдете отворени да откриете нови подходи. Присъединете се към събитието „Бизнес Решение“, където ще направим точно това.


© 2024 DoubleYourBusiness.bg.
Всички права запазени.
Начало | Контакти