Повече свободно време

Как да си освободиш време като елиминираш прекъсванията и разсейванията

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Всички собственици на бизнес са много заети и биха искали повече свободно време. За голяма част от тях, обаче, това изглежда като почти невъзможна задача.
И причината за това е, че са толкова натоварени с оперативни задачи, че не могат да си представят как могат да освободят 2 часа на седмица за проактивна, стратегическа работа, а какво остава – за свободно време за тях самите.

Всъщност не е нужно да бъде по този начин и още сега можеш да си освободиш по 2 часа и то не за седмица, а по 2 часа на ден! И ключът да постигнеш това е като елиминираш времето, в което се прекъсваш и в което се разсейваш.

Ако си претрупан с работа, може би въобще не допускаш, че има такова време (в което се разсейваш и прекъсваш). Виж това видео и ще разбереш кои неща ти губят време, дори без да осъзнаваш. И най-важното: от видеото ще разбереш и стратегията, с която може да си освободиш по няколко часа на ден. Тази стратегия не изисква специални ресурси и може да я приложиш веднага.

 

 

Ако видеото ти беше полезно, сподели тази публикация на твоята стена във Фейсбук. И разбира се, не забравяй да ми кажеш какво мислиш по тази тема като скролираш надолу и оставиш коментар.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил