Как да се отличиш от своите конкуренти?

Онлайн тренинг с Александър Николов,
част от онлайн бизнес конференция БИЗНЕС РАСТЕЖ
4 – 11 октомври 2019 г.

От това видео на Александър Николов ще откриете:

  • Какви грешки допускат бизнесите, които им пречат да се конкурират успешно?
  • Как да се отличите от вашите конкуренти?
  • Как да се позиционирате на пазара, така че да имате по-голям поток от потенциални клиенти и да можете да работите на по-високи цени?
  • Как да определите вашия идеален клиент?
  • Как да формирате грабващото си послание към вашия клиент?

Александър Николов

е бизнес консултант и коуч, автор на книгата „Бизнес растеж“ и книгата „Нагласа за резултати“, основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж. Той помага на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко.

Александър е един от много малкото бизнес консултанти и ментори, които прилагат и за себе си на 100% стратегиите, на които учат своите клиенти. Като резултат, той има много печеливш 6-цифрен бизнес, който продължава да расте с бързи темпове всяка година.

Това, което още отличава неговата работа от тази на останалите бизнес консултанти, е че Александър е фокусиран в работата си само със собственици на малък бизнес и благодарение на това те получават доказано работещи стратегии за привличане на клиенти, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат, неговите клиенти печелят повече пари в бизнеса си и бързо възвръщат коучинг инвестицията си чрез новия бизнес, който генерират.


Вземете два безплатни ресурса от Александър Николов:

Как да създадете вашето представяне
при първа среща с потенциален клиент

– изтеглете безплатен доклад.

75-минутен видео тренинг
„Четири стъпки, за да привлечеш нови клиенти в твоя бизнес” 
– гледайте онлайн.