Най-важният фактор за успех, когато имаш трудности в бизнеса

Най-важният фактор за успех, когато имаш трудности в бизнеса

Александър НиколовБизнес развитие, Блог, Фокус и продуктивност

Какво правиш, когато изпитваш трудности в бизнеса?

Като тук имам предвид, наистина сериозни трудности.

Повечето собственици на бизнес продължават да се мъчат да получат резултати от това, което са правили и преди.

Това рядко дава резултати, защото ако даваше, то ти вече щеше да си ги получил и нямаше въобще да изпадаш в затруднение.

Други търсят спасението в някаква специална стратегия или техника, която да приложат, която бързо да им донесе голям резултат.

И да, тук по-скоро може да се намери решение, защото има много маркетингови стратегии, които могат да донесат резултат и то изненадващо бързо. Опитът ми в работата със стотици собственици на бизнес го потвърждава.

Най-важният фактор за успех, обаче, не е свързан с продажбите и маркетинга.

Хората, които следят моите статии и видеа от дълго време, няма да бъдат изненадани кой е той. Ако ме следиш отскоро, може би ще се изненадаш и дори ще изпиташ скептицизъм, но лично аз за себе си нямам никакво съмнение, че това е най-важното нещо за успех. Всъщност това е и факторът, който донесе успех на тези, които преминаха леко през кризата на пролетта на 2020г., когато икономиката ни бе на практика затворена.

 
Както винаги, кажи ми какво мислиш по тази тема като коментираш по-долу.

 

Много мои клиенти имат ръст на бизнеса си последните месеци, а други преминават спокойно през кризата, защото прилагат на 100% това, за което говоря във видеото.  За да изградиш нагласа, която привлича бизнес и за да имаш маркетинг, с който си различен, най-лесният начин е като се включиш в моето 3-дневно събитие Бизнес Ритрийт в края на септември. Можеш да се регистрираш за участие на този линк.

Коментирай чрез твоя FB профил